Mini zariadenie OEHLBACH 6062 BTX 1000 s 3,5 mm audio jackom je zariadením snov.

Spraví totiž zo všetkej káblovej audiotechniky bezdrôtovú, a to vrátane slúchadiel. V balení sa nachádza aj stereo/RCA redukcia pre rôzne väčšie audiosystémy. Benefitom modulu je funkčnosť, po pripojení ho môžete hneď používať. Ak potrebujete prehrávať hudbu na akomkoľvek zariadení bezdrôtovo, tento modul vám to umožní.

Konektory modulu sú z 24-karátového zlata a technológia aptX zaručuje maximálnu kvalitu prenosu zvuku, bez strát. Tá by mala dosahovať úroveň Audio CD. Zariadenie komunikuje prostredníctvom Bluetooth 4.0 a integrovaná batéria má výdrž až 10 hodín. Nabíja sa klasickým microUSB káblom, ktorý je súčasťou balenia.

Kvalita zvuku a funkčnosť je ukážková. Otvorene povedané, takéto zariadenie sme už dlhšie hľadali. Používame ho v spojení s autorádiom, kde prehrávame hudbu zo smartfónu. Spojenie modulu so smartfónom je extrémne rýchle a dosah prekonáva hranicu 10 metrov.

Zapožičal: www.audio.sk
Cena: 69 €

Tento článok vyšiel aj v tlačenom aprílovom vydaní TOUCHIT č. 4/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE