Canyon BSP-8 je kompaktný bezdrôtový reproduktor, ktorého rozmery oceníte nielen v domácnosti, ale aj na cestách alebo pri vonkajších aktivitách.

Vyznačuje sa zaobleným dizajnom, ktorý veľmi dobre dotvára látkový poťah. Vo vrchnej časti sa nachádza pogumovaná plocha s mikrofónmi a ovládacími tlačidlami. Pomocou nich je možné meniť hlasitosť, poradie skladieb, spustiť alebo zastaviť prehrávanie, režimy alebo aj pripojiť druhý reproduktor do stereo páru.

Canyon BSP-8Zdroj: Canyon
Canyon BSP-8

Dobrodružného ducha reproduktora veľmi decentne dotvára aj pútko na prenášanie alebo zavesenie. Moderný dizajn zvýrazní aj RGB podsvietenie, ktoré sa nachádza vo vrchnej časti reproduktora. To jednak vyzerá dynamicky, ale zároveň pomocou neho veľmi ľahko nájdete tlačidlá na ovládanie prehrávania aj po zotmení.

Pre čo najlepšiu stabilitu aj na hladkých povrchoch je základňa reproduktora gumená. Tesne nad ňou sa v zadnej časti nachádza AUX vstup, slot na Micro SD karty vrátane portov USB-A a USB-C. Jednou z predností reproduktora Canyon BSP-8 je možnosť prepojiť ho s druhým reproduktorom do stereo páru. To umožní ešte lepšie si vychutnať vašu obľúbenú hudbu.

Maximálny výkon reproduktora je 10 W. Stabilný prenos hudby medzi zariadeniami do vzdialenosti až 10 metrov zabezpečuje Bluetooth 5.2. To znamená, že celá zostava dvoch reproduktorov dokáže spolu s telefónom komunikovať celkom bezdrôtovo na veľké vzdialenosti. Maximálna dĺžka prehrávania na jedno nabitie sú tri hodiny. Po vybití batérie reproduktor jednoducho pripojíte k zdroju energie pomocou kábla s USB-C konektorom.

Canyon BSP-8Zdroj: Canyon
Canyon BSP-8

Okrem stabilného Bluetooth pripojenia na prehrávanie médií môžete použiť AUX, USB alebo pamäťovú kartu MicroSD. Reproduktor CanyonBSP-8 je k dispozícii v červenej, šedej alebo čiernej farbe za veľmi priaznivú cenu.

Canyon zakúpite v sieti predajní NAY.sk a Datacomp.sk.

Cena: 32,99 €

Zapožičal: Canyon Slovensko

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.