Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder v oblasti inovatívnej osobnej dopravy, platforma Bolt, dorazila do Trenčína už aj so službou taxi odvozu. Autami Bolt sa tak dá zviesť v každom krajskom meste na Slovensku. Trenčanom sa oplatí novinku poriadne vyskúšať. Na prvých 10 jázd majú zľavu 50 percent.

Obyvatelia mesta Trenčín môžu využívať dostupný a bezpečný odvoz autami s logom Bolt za vopred stanovenú cenu. Auto si môžu objednať cez aplikáciu Bolt dostupnú na Google Play i App Store. Cez aplikáciu, ktorá je prepojená s platobnou kartou, sa dá za jazdu aj jednoducho zaplatiť. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla. Aplikácia dokáže okrem toho ukazovať v reálnom čase užívateľovi, ako sa vozidlo približuje. Cestujúci môžu vodiča hodnotiť a prispievať tak k neustálemu zvyšovaniu kvality služieb poskytovaných partnerskými vodičmi Bolt.

„Bolt nejazdí iba vo väčších mestách ako sú Bratislava a Košice, ale čoraz viac sa rozširujeme aj do regiónov. Spoľahlivý odvoz za dostupné ceny budú mať teraz na dosah aj Trenčania. A okrem toho aj možnosť stať sa partnerskými vodičmi a zarobiť si šoférovaním. Partnerskí vodiči Boltu si sami môžu zvoliť, kedy chcú počas dňa či noci pracovať. Jazdia iba vtedy, keď im to vyhovuje,” hovorí Eduard Suchánek, Country Manager platformy Bolt na Slovensku.

Podľa Suchánka je v pláne pridať v tomto roku aj ďalšie mestá. Prvým mestom na Slovensku, v ktorom si ľudia mohli objednávať odvoz cez inovatívnu platformu bola Bratislava. V hlavnom meste spustil Bolt svoje služby ešte v roku 2016. Postupne sa pridali Košice, Banská Bystrica, Žilina, Trnava a ďalšie.

Viac o dostuponosti služby Bolt

V ktorých mestách fungujú kolobežky a taxi Bolt a donáška jedla Bolt Food? (DOPLNENÉ k 30. 6.)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.