Využiť ju môžete už iba do konca tohto roka.

V rámci akcie môžete stále získať pri výmene starého telefónu za nový extra bonus do výšky až 300 eur. Akcia sa vzťahuje na zariadenia Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra, Galaxy Z Fold4 a Z Flip4. Pri osobnej návšteve značkových predajní Samsung navyše vymeníte svoje staré zariadenie jednoducho a bez čakania.

Pokiaľ sa rozhodnete svoj starý telefón vymeniť na nový, tak ho môžete priniesť priamo do jednej zo značkových predajní Samsung v Bratislave, B. Bystrici, Košiciach alebo Žiline, a vybrať si úplne nový telefón zo série Galaxy S22, alebo jeden zo skladacích telefónov Galaxy Z. Výkupná cena starého zariadenia sa odpočíta z hodnoty nového priamo v predajni a navyše v období do 31. 12. 2022 môžete získať aj extra bonus až do výšky 300 eur. Jeho výška sa líši podľa jednotlivých modelov.

Samsung vykupuje akékoľvek značky a typy starých smartfónov pod podmienkou, že vykupované zariadenie je funkčné. Okrem toho, že zákazníci vďaka štedrej akcii ušetria nemalé financie, výmenou šetria aj životné prostredie.

Samsung BonusZdroj: Samsung
Samsung Bonus

Výška bonusu

V prípade, ak sa rozhodnete pre niektorý z modelov Galaxy S22 alebo S22+, získate bonus vo výške 150 eur. Pri prémiovom Samsungu Galaxy S22 Ultra ide o ešte vyšší bonus, konkrétne 200 eur. Ak si pri výmene starého telefónu vyberiete Galaxy Z Flip4, tak získate extra bonus vo výške 200 eur. Pri modeli Galaxy Z Fold4 je to až 300 eur.

Modelový príklad nákupu

Teraz vám ukážeme, koľko zaplatí napríklad majiteľ iPhonu 13 za inovatívnu novinku od Samsungu v prípade, že jej cena je v 128 GB verzii 1 099 eur. Od tejto ceny odpočítame najvyššiu výkupnú cenu za iPhone 13, za predpokladu, že je v stopercentnom stave, t.j. 547 eur a získaný bonus vo výške 200 eur. Výsledná cena nového skladacieho modelu Galaxy Z Flip4 tak bude len 352 eur.

Samsung BonusZdroj: Samsung
Samsung Bonus

Bonus aj v prípade nákupu v inej predajni

V prípade, že si plánujete niektorý z nových modelov Samsung zakúpiť v inej predajni či e-shope, svoj starý telefón môžete odpredať taktiež. Možnosť získania extra bonusu platí aj v tomto prípade. Musíte sa však zaregistrovať na novom smartfóne v aplikácií Samsung Members. Následne vyplniť niekoľko údajov týkajúcich sa nákupu, a po ich kontrole a schválení obdržíte e-voucher. 

Na stránke www.novysamsung.sk zaregistrujete model a stav odpredávaného zariadenia, a po overení stavu zariadenia a zaregistrovaných údajov vám bude vyplatená výkupná cena starého telefónu, vrátane bonusu, osobne alebo prevodom na bankový účet.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.