Na trhu existuje niekoľko kvalitných bezplatných kancelárskych nástrojov, ale je dobrý dôvod, prečo je Microsoft Office stále preferovaný podnikmi.

Tento popredný platený kancelársky balík obsahuje niektoré z najvýkonnejších programov na svete a práve teraz ho môžete získať so zľavou. Godeal24 má práve teraz Software Sale na kancelárske balíky Microsoft Office a operačný systém Windows za zvýhodnenú cenu. Môžete si kúpiť celoživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 za 28,75€ (pôvodná cena 299€) s kódom „GG62“.

Táto edícia Microsoft Office vám poskytuje celoživotný prístup k aplikáciám Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Je to komplexný balík nástrojov, ktoré vám pomôžu efektívne pracovať na akomkoľvek projekte. Bez ohľadu na to, či ste grafický dizajnér, analytik dát, obchodník alebo niečo iné, Office vám môže pomôcť organizovať sa, zjednodušiť komunikáciu, zvýšiť vašu kreativitu a viac. Ak nepotrebujete všetky funkcie, pozrite si túto ponuku na MS Office 2019 Professional, ktorý stojí len 20€ a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams.

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „GG62“)

Windows 11 Pro, nabitý špičkovými funkciami, je dokonalý operačný systém pre profesionálov, hráčov aj bežných používateľov. A na obmedzený čas môžete na Godeal24 získať Windows 11 Professional len za 13,55 € (reg. 199 €). Jeho nový asistent AI, Copilot, používa vlastnú verziu GPT-4 s názvom GPT-4 Turbo, ktorá vám pomôže automatizovať úlohy a procesy. Je to ako dostať platenú verziu ChatGPT zabudovanú do vášho operačného systému. Dokáže napríklad pomôcť odpovedať na otázky pomocou prirodzene znejúcich jazykových interakcií.

Obrovská zľava na OS Windows: (kód kupónu „GG50“)

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 % (kód kupónu „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows! (Kód kupónu „GG50“)

Viac nástrojov za najlepšiu cenu!

S Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať! Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: