Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

VÚB spustila projekt FEJM k účtom pre mladých.

VÚB banka spustila unikátny projekt FEJM, kde majitelia účtov pre mladých a študentských účtov môžu získať oblečenie od hviezd slovenského rapu, ktoré sa objavilo v známych videoklipoch. Mikina od EGA, Bengoro bunda od Rytmusa, bunda od Aless, bunda od Sameyho, bunda od Zaya, dres od Dalyba, tričko od Pil C, šuštiaková súprava od Separa a ďalšie kúsky oblečenia budú v hre pre všetkých majiteľov FEJM účtov.

Koncept hry spočíva vo vytvorení špeciálnej kolekcie oblečenia nazývanej FEJM. Špeciálnej preto, že značka a cena oblečenia nie sú bežne dostupné pre každého. Skutočná hodnota oblečenia je v jeho unikátnosti, v počte views, ktoré má oblečenie na youtube a v citovom vzťahu, ktorý ku kúsku oblečenia má jeho pôvodný majiteľ. Oblečenie má stále na sebe vôňu influencera, či fľaky z natáčania, či z koncertov. Tieto kúsky zo špeciálnej kolekcie môže získať ktokoľvek, kto si o ne požiada na webe fejm.sk a spĺňa podmienky na žrebovanie – a síce má otvorený FEJM Účet pre mladých vo VÚB banke.

„Ak by som mal zjednodušene pomenovať oblasti, ktoré mladých najviac zaujímajú, tak je to hudba a štýl. A práve na tieto oblasti sme sa zamerali. Využili sme na to viacerých hudobníkov a influencerov, avšak v odlišnej komunikačnej a kreatívnej mechanike ako doposiaľ“, hovorí Peter Stopiak, vedúci oddelenia marketingovej komunikácie a online. „Celá táto „hra“ funguje veľmi jednoducho. Vždy existovala skupina ľudí, ktorá vlastnila „niečo“, po čom druhí túžia. V súčasnosti je však na to „niečo“ pridané ďalšie kritérium – nech je to autentické. My sme tieto autentické kúsky dali dokopy“, dodáva P. Stopiak.

Zima prichádza do Bratislavy – kto získa oštep priamo z rúk Night Kinga z Game of Thrones?

Dôležité pri výbere bolo získať na spolupráce rapperov, pri ktorých mladí ľudia hneď na prvú vedia povedať aspoň 1 ikonický kúsok bez toho, aby museli dlho prehľadávať ich klipy. Zaujímavou súčasťou kolekcie FEJM je aj oštep White Walkera a podpísané tričko z Game of Thrones, ktorý získa už tento víkend jeden návštevník podujatia  VÚB Y-CON priamo z rúk Night Kinga.

Podmienkou účasti v súťaži je mať otvorený FEJM Účet vo VÚB banke. FEJM účty, teda účty pre študentov a mladých, sú moderné, flexibilné účty bez limitov, ktoré študentom a mladým prinášajú „dospelácke služby“ pri zachovaní študentských výhod. Účty sú určené mladým ľuďom vo veku od 15 do 26 rokov. Spĺňajú všetky požiadavky a potreby mladých, bez nutnosti doplácať za nadštandardné bankové služby.

Chceš byť originál – žiadny problém! Nikto nebude mať platobnú kartu ako ty

Absolútnou novinkou a jedinečnou možnosťou na slovenskom trhu je, že platobná karta pre mladých je čisto biela a bude na každom klientovi a jeho kreativite, ako si svoju kartu vylepší. Môže si ju dať podpísať Knight Kingom na VÚB Y-CON, alebo dotvoriť podľa svojich predstáv. K tomu mu VÚB dá navyše špeciálne permanentné fixky.

Vedenie VÚB účtu pre študentov je zadarmo a bez papierovačiek

VÚB Účty pre študentov a mladých klientov nezaťažujú zbytočnou byrokraciou. Za celé obdobie vedenia účtu od 15 do 26 rokov klient prinesie potvrdenie o návšteve školy/ISIC alebo INDEX len raz, pri dovŕšení veku 20 rokov, a môže si výhody bezplatného účtu užívať až do dovŕšenia 27 rokov. VÚB Účet pre študentov je vedený bezplatne.

A navyše jedna z najlepších bankových mobilných aplikácií na Slovensku

Mladí určite ocenia, že môžu mať svoje financie totálne pod kontrolou cez mobilnú aplikáciu VÚB Mobil Banking. Bez problémov môžu platiť mobilom cez Google Pay, vyberať hotovosť mobilom z bankomatov VÚB, či vyrovnať sa s kamošmi pomocou služby Platby na telefónne číslo – VIAMO. Jednoducho budú mať svoju banku vo vrecku 24 hodín 7 dní v týždni.

Značky: