Pilotná aplikácia Bundesliga je teraz k dispozícii aj na obrazovke BMW Theatre Screen priamo v BMW radu 7.  Zadné sedadlá sa tak stávajú sedadlami v prvom rade na štadióne. Dostupnosť pilotnej aplikácie na stredovom BMW Curved Display sa postupne rozširuje na ďalšie modely a trhy.

Automobilka BMW spojila ešte začiatkom roka svoje sily s nemeckou futbalovou ligou DFL Deutsche Fußball Liga, aby sa stala prvým výrobcom automobilov, ktorý pomocou pilotnej aplikácie prináša do vozidiel prestížnu nemeckú futbalovú Bundesligu. Odvtedy majú ako prví zákazníci nového modelu BMW radu 7 v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku k dispozícii vybraný obsah a priame prenosy zo zápasov, ktoré si môžu vychutnať na zakrivenom displeji BMW Curved Display počas státia vozidla. Služba je postupne dostupná aj v modeloch BMW iX vo výrobe od marca 2023 a v modeloch BMW X5, X6, X7 vo výrobe od apríla 2023.

V ďalšom kroku si teraz posádky v BMW radu 7 môžu vychutnať obsah automobilovej aplikácie Bundesliga aj na širokouhlej obrazovke BMW Theatre Screen. Vďaka tomu sa zadné sedadlá v BMW radu 7 premenia na sedadlá v prvých radoch na štadióne. Zároveň sa ponuka rozšíri aj do ďalších krajín Európy, Ameriky a Ázie – postupné uvádzanie je zatiaľ na trhy v Belgicku, Brazílii, Francúzsku, Taliansku, Kórei, Holandsku, Singapure, Južnej Afrike, Thajsku, Spojených arabských emirátoch a v USA.

Zdroj: BMW

Celá pilotná prevádzka bola pôvodne naplánovaná do 31. 3. 2024.

Širokouhlá obrazovka BMW Theatre Screen premení zadnú časť nového modelu BMW radu 7 na exkluzívne súkromné kino. Veľký 31,3-palcový panoramatický displej ponúka prvotriednu zábavu so zabudovanou službou Amazon Fire TV. Obsah z nemeckej futbalovej Bundesligy teraz možno streamovať aj prostredníctvom automobilovej aplikácie BMW Bundesliga, dostupnej v obchode s aplikáciami Fire TV exkluzívne pre BMW radu 7 na obrazovke BMW Theatre Screen. Vďaka zabudovanému anténnemu systému s podporou 5G môžu vodiči a posádky v BMW radu 7 ťažiť z najvyšších možných rýchlostí streamovania.

Z bezpečnostných dôvodov nemožno sledovať obsah Bundesligy na zakrivenom displeji BMW Curved Display počas jazdy. Cestujúci na zadných sedadlách však nemajú limit na vysielaný obsah na obrazovke BMW Theatre Screen aj v momente, keď je vozidlo v pohybe. Automobilová aplikácia Bundesliga ponúka aj obsah na požiadanie, ako sú formáty zostrihov najvýznamnejších momentov, alebo údaje o zápasoch, ale aj individuálny živý obsah prispôsobený na sledovanie vo vozidle.

Zdroj: BMW

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: