Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes predstavila najnovšie zariadenia zo svojho oceňovaného produktového radu imageRUNNER ADVANCE – modelovú sériu imageRUNNER ADVANCE C7500.

Canon nové farebné multifunkčné zariadenia pre formát A3 navrhol s cieľom naplniť požiadavky špičkových kancelárskych prostredí na objem i kvalitu tlače a súčasne firmám ponúknuť riešenie, ktoré im umožní znížiť celkové tlačové náklady.

Najnovšie zariadenia imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i a imageRUNNER ADVANCE C7565i stavajú na úspechu modelovej série imageRUNNER ADVANCE C7200 a najnovšej generácii platformy imageRUNNER ADVANCE, vďaka ktorej nové zariadenia prinášajú celkom novú úroveň použiteľnosti i správy tlače.

Nepretržitá špičková kvalita

Modelová séria C7500 predstavuje plne profesionálne tlačové riešenie s funkcionalitou pre podnikovú sféru – nové zariadenia sú tak ideálne k nasadeniu vo veľkých organizáciách s väčším počtom používateľov, ktorí vyžadujú možnosť tlače a digitalizáciu dokumentov. Najnovšie multifunkčné zariadenia značky Canon využívajú špičkové technológie typické pre celý produktový rad imagePRESS, a umožňujú tak vytvárať skvelé a pútavé tlače. Modelová séria C7500 je teda ideálna pre všetky firmy, ktoré chcú budovať hodnotu svojej značky i pomocou pôsobivých tlačených dokumentov.

Maximálna návratnosť investícií

Dokumenty vytlačené vo vysokej kvalite sú pre firemných zákazníkov stále dôležitejšie a modelová séria C7500 umožňuje vďaka rôznorodým dokončovacím úpravám na širokej škále médií vytvárať skutočne pútavé dokumenty. Nové multifunkčné zariadenia predstavujú pre podniky obrovskú hodnotu i vďaka svojej spoľahlivosti a produkcii úchvatných výstupov v akomkoľvek okamihu, a to i v prostrediach s naozaj veľkými objemami tlače.

Modelová séria C7500 je založená na najnovšej generácii platformy imageRUNNER ADVANCE, ktorá bude základom i pre všetky budúce zariadenia. Vďaka inteligentnému dokumentovému workflow i intuitívnemu používaniu ešte viac zvyšuje produktivitu tlače. Súčasťou štandardnej dodávky je tiež software Universal Login Manager, ktorý predstavuje jedinečné spojenie autentizácie založenej na užívateľských účtoch s funkciami pre individuálne prispôsobenie a reporting. Nové zariadenia je možné jednoducho integrovať i s voliteľnou platformou uniFLOW, teda s uceleným a centralizovaným riešením pre riadenie užívateľských prístupov i pre správu tlače a skenovanie naprieč celou organizáciou.

canon-imagerunner-c7580i_1_web2016_8_nowat

Moderný a efektívny wokflow

Modelovú sériu C7500 navrhol Canon na základe spätnej väzby od zákazníkov, a nové zariadenia tak môžu zvýšiť efektivitu a zdokonaliť procesy v celej firme. Nové zariadenia je možné vďaka najnovšej generácii platformy imageRUNNER ADVANCE veľmi jednoducho prispôsobiť jedinečným požiadavkám každého prostredia i individuálnemu workflow, vďaka čomu majú používatelia k dispozícii všetky funkcie pre spracovanie a správu dokumentov, ktoré potrebujú ku zvýšeniu efektivity, zníženiu nákladov i minimalizácii množstva odpadu.

Firmy sa dnes usilujú o maximalizáciu produktivity svojich zamestnancov, a to i umožnením vykonávať prácu odkiaľkoľvek. Vďaka bezproblémovej integrácii s podnikovými aplikáciami a ekosystémom cloudov je modelová séria C7500 skvelou voľbou pre naplnenie tohto cieľa – zákazníci môžu nové zariadenia spolu s aktuálnymi procesmi i v rámci existujúcich mobilných prostredí využívať okamžite po inštalácii.

Najnovšia séria imageRUNNER ADVANCE C7500 stavia na pôsobivej škále bezpečnostných vlastností i funkcií značky Canon, a môže tak ponúknuť jednoduchšiu správu zabezpečenia i širšiu podporu užívateľských požiadaviek. Vďaka konsolidácii a centralizácii správy nastavení jednotlivých zariadení sa môžu IT manažéri i administrátori tešiť na zníženie záťaže a na riešenie, ktoré bude celkom v súlade s aktuálnymi bezpečnostnými pravidlami organizácie. Súčasťou zabezpečenia je tiež šifrovanie pevného disku, ktoré zaisťuje ochranu dát uložených na multifunkčnom zariadení, a eliminuje tak možný únik obchodných informácií.

„Modelová séria imageRUNNER ADVANCE C7500 predstavuje jedinečnú súčasť nášho portfólia, ktoré prináša kombináciu najvyššej kvality, bezkonkurenčných možností a celkom skvelú efektivitu z pohľadu nákladov,“ hovorí Dan Woodstock, Project Manager v spoločnosti Canon Europe. „Spolu s tým, ako rastie dôležitosť tlačených dokumentov vo firemnej sfére, zvyšujú sa i nároky na kvalitu a neustálu prevádzkyschopnosť. A novú sériu C7500 uvádzame práve s cieľom naplniť tieto požiadavky. Naše najnovšie multifunkčné zariadenia sa môžu pochváliť maximálnou návratnosťou investícií a zákazníkom prinášajú ako najlepší tlačový a digitalizačný workflow, tak i možnosť riadiť tlačové náklady v rámci celej organizácie.”

Modelová séria imageRUNNER ADVANCE C7500 bude v Európe v predaji od 1.  novembra tohto roku.

Kľúčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7565i:

  • Rýchlosť tlače 60 strán za minútu farebne a 65 strán za minútu čiernobielo
  • Jednopriechodový obojstranný automatický podávač dokumentov
  • Podpora jazykov UFRII, PCL a PS
  • Možnosť voliteľných radičov založených na EFI Fiery

Kľúčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7570i:

  • Rýchlosť tlače 65 strán za minútu farebne a 70 strán za minútu čiernobielo
  • Jednopriechodový obojstranný automatický podávač dokumentov
  • Podpora jazykov UFRII, PCL a PS
  • Možnosť voliteľných radičov založených na EFI Fiery

Kľúčové vlastnosti modelu imageRUNNER ADVANCE C7580i:

  • Rýchlosť tlače 70 strán za minútu farebne a 80 strán za minútu čiernobielo
  • Jednopriechodový obojstranný automatický podávač dokumentov
  • Podpora jazykov UFRII, PCL a PS
  • Možnosť voliteľných radičov založených na EFI Fiery

Značky: