V minulosti Caviar predstavil napríklad iPhone s Putinom na zadnej strane.

Tí, ktorí už poznajú nejaké výrobky z dielne ruskej spoločnosti Caviar, vedia, že nie sú určené pre bežných ľudí. Často až za astronomické sumy však Caviar poskytne najvyššiu kvalitu a tie najdrahšie materiály, ktoré sa dajú zohnať. V ponuke má spoločnosť okrem iPhonov aj rôzne iné telefóny, vrátane Nokie 3310.

Najnovšie Caviar predstavuje kolekciu Maximum, ktorá obsahuje štyri rôzne vylepšené iPhony XS Max s 512 GB pamäťou. Najodolnejší zo štvorice je model Invincible, ktorý je vyrobený zo špeciálne spracovaného titánu. Ten by mohol zvládnuť zachrániť majiteľa zariadenia dokonca aj pre guľkou zo zbrane. Najľahším zo štvorice je zase model Ultralight, ktorý je vyrobený z mimoriadne pevného uhlíka, z ktorého sa vyrábajú napríklad aj závodné autá.

Zrejme najkrajším modelom je model Diamonds. Ten kombinuje krásu čiernej farby so 400 diamantmi. Najdrahšími sú však model Gold a Fine Gold. Tie obsahujú väčšie množstvo zlata, než je bežné. Model Fine Gold obsahuje až 150 gramov čistého zlata. iPhone v tomto prevedení musí byť tak aj mimoriadne ťažký.

Cena najlacnejšieho modelu Ultralight začína už na 4520 eurách. Model Invincible a Gold je len o pár stoviek drahší. O niečo vyššiu cenu si musia používatelia zaplatiť za model Diamonds, konkrétne 8600 eur. Najdrahší model Fine Gold so 150 gramami zlata začína však len na 13350 eurách.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Bezdrôtové slúchadlá AirPods za 10 tisíc dolárov? To nie je vtip, ale realita

Značky: