Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR sa už druhýkrát stáva globálnym patrónom výzvy #MOVEBETTER. Tá práve dnes štartuje na Slovensku. HONOR tak chce obzvlášť v tejto dobe celoročnej pandémie a sťažených možností akéhokoľvek športu znovu rozhýbať všetkých po celom svete.

Koľko krokov prejdete za deň? Dáte 10 000? Vymažte si slovo nejde to a poďte rozhýbať Slovensko aj Česko! Označujte fotky alebo stories na Instagrame hashtagom #MOVEBETTER a @honorczsk, nezabudnite dať follow/sledovať @honorczsk. Na výhercu čaká balíček plný hodnotných výhier vrátane horúcej novinky fitnes náramku HONOR Band 6 alebo mobilného telefónu HONOR 9X PRO.

Poďte rozhýbať Slovensko a vyhrajte balíček hodnotných výhier vrátane novinky fitness náramku HONOR Band 6

HONOR je už druhýkrát globálne patrónom celosvetovej výzvy #MOVEBETTER. Štartuje už dnes na Slovensku a v Českej republike. Je 10 000 krokov za 1 deň už moc alebo je to zdravé minimum, ktoré by mal zvládnuť každý z nás? Nezáleží na veku, vašej váhe alebo kondícií a tempe. Urobte niečo pre seba a poďte rozhýbať Česko a Slovensko.

Zdieľajte na Instagrame fotku alebo stories, kam ste po 10 000 krokoch prišli, označte hashtag #MOVEBETTER a @honorczsk, nezabudnite sledovať/follow profilu @honorczsk, a hrajte o našliapnutý fitness balíček vrátane horúcej novinky fitness náramku HONOR Band 6, mobilného telefónu HONOR 9X PRO alebo napríklad trička #MOVEBETTER.

Viac na HONOR klube

Ako si namerať kroky, ktoré ste za deň prešli?

Na trhu nájdete nepreberné množsto možností od mobilných aplikácií cez fitness náramky alebo inteligentné hodinky. Skúste napríklad novinku fitness náramok HONOR Band 6, práve čerstvo v predaji na Slovensku za 49 EUR.

HONOR na uvedenie nového fitness náramku HONOR Band 6 podporil deti zo stredných a základných škôl. Do výzvy sa prihlásilo 41 škôl z celej Českej republiky.

HONOR pri launchi nového fitness náramku HONOR Band 6 na slovenskom trhu odštartoval tiež program na podporu stredných a základných škôl, ktorým za súčasnej pandemickej situácie toľko chýba povinná hodina telocviku. Pre víťaznú triedu akejkoľvek strednej alebo základnej školy značka HONOR usporiada vonkajší telocvik za podpory fitnes trénera a inštruktora Les Mills Davida Partla alebo parkout atléta Jana Hanka. Víťazná trieda navyše získa absolútnu novinku fitness náramok HONOR Band 6 a balík ďalších cenných výhier k tomu.

Do výzvy sa prihlásilo viac ako 40 škôl z celej Českej republiky. Aj keď rozhodovanie nebolo jednoduché, HONOR nakoniec zo všetkých krásnych príbehov vybral víťaznú triedu a tou sa stáva 4.A, 1. stupňa Základnej školy a Gymnázia Vodňany. Hodina telocviku a odovzdanie výhry prebehne v dňoch 18. 5. – 20. 5. po dohovore s víťaznou triedou.

Honor Band 6

Deťom kvôli covidu chýba pohyb

Už dlhšiu dobu odborníci apelujú, aby sa deti mohli vrátiť k pravidelnému pohybu. Vďaka dištančnej výučbe za súčasnej pandemickej situácie deti totiž prichádzajú aj o povinnú hodinu telocviku, ktorá je zvlášť v určitom veku veľmi dôležitá pre zdravý vývoj. Deti sa tak okrem horšej motivácie do akejkoľvek aktivity pri dištančnej forme výučby tiež často stretávajú s obezitou. Odborníci tvrdia, že sa za rok pandémie českým deťom vo veku povinnej školskej dochádzky zvýšila váha priemerne o 2 kilogramy. Každodenné aktivita a teda prirodzený pohyb sa znížil až o 25%.

„V HONOR pracujeme na tom, aby zdravý životný štýl a pohyb bol dostupný pre každého na akejkoľvek tréningovej úrovni práve aj vďaka technológiám, ktoré uvádzame na trh. Globálna výzva #MOVEBETTER je skvelá šanca pre každého z nás znovu rozhýbať svet po ťažkom roku, ktorý sme všetci zažili. HONOR Band 6 s unikátnou funkciou merania saturácie kyslíka v krvi alebo celodenným monitoringom srdcového tepu, doslova 24/7, je ten najlepší spoločník pre každý deň, nech robíte čokoľvek, „dodal George Zhao, globálny prezident značky HONOR.

Značky: