Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predator 21 X vybavený špičkovými technológiami a funkciami je snom pre herných nadšencov, ktorí nechcú robiť kompromisy

  • Acer Predator 21 X je prvý notebook na svete sa zakriveným displejom a integrovanou technológiou pre sledovanie pohybu očí pre skutočne pohlcujúci zážitky.
  • Predator 21 X je osadený najnovším procesorom zo 7. generácie Intel Core i7, päticou chladiacich ventilátorov a dvojicou grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080 zapojené do režimu SLI pre bezkonkurenčný grafický výkon.
  • Aby Acer urobil každý Predator 21 X unikátnym, umožňuje zákazníkom pridať dizajn, vlajku a laserom vypálené meno na paneli notebooku.
  • Acer tiež aktualizoval svoj vysoko výkonný herný notebook Predator 17 X o rýchly procesor Intel Core i7 siedmej generácie a grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU.

Spoločnosť Acer dnes oznámila dostupnosť svojho veľmi očakávaného herného notebooku Predator 21 X, prvého notebooku so zakrivenou obrazovkou na svete. Predator 21 X bol navrhnutý pre najnáročnejších herných nadšencov, ktorí nechcú robiť kompromisy a je pokročilejší než čokoľvek iné, čo je v súčasnosti na trhu.

Ide o prvý notebook na svete, ktorý ponúka zakrivený 21“ IPS displej (rozlíšenie 2 560 × 1 080 px s obnovovacou frekvenciou 120 Hz) a prináša tak skutočne pohlcujúce zážitok z hry, najmä pri kombinácii s technológiou eye-tracking od Tobii pre sledovanie pohybu očí. Prinesie úplne novú úroveň hĺbky.

Sledovanie očí umožňuje identifikáciu nepriateľov, cielenie a krytia sa jednoduchým pohľadom na objekty na obrazovke vo viac ako 45 herných tituloch, medzi ktoré patrí napríklad Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided and WATCH DOGS 2. Zakrivený displej sa tiež môže pochváliť technológiou NVIDIA G-SYNC , ktorá zaisťuje plynulé a ostré hrania.

Pod zakrivenou kapotou tohto notebooku sa ukrýva výkonná hnacia sila, ktorá čaká len na to, až bude uvoľnená. Predator 21 X GX21-71 je vybavený dvoma grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX 1080 zapojenými do režimu SLI a pretaktovatelným procesorom Intel Core i7-7820HK siedmej generácie pre nekompromisný výkon a schopnosti reakcie.

Všetok tento výkon podporuje neuveriteľných 64 GB operačnej pamäte DDR4-2400, až štyri 512 GB SSD zapojené v konfigurácii RAID 0 (vrátane dvoch NVMe PCIe SSD, ktoré sú až 5 × rýchlejšie ako SATA SSD) a pevný disk s kapacitou 1 TB a 7 200 ot / min. Okrem toho nechýba sieťové riešenie Killer DoubleShot Pro, ktoré automaticky zvolí najrýchlejšie pripojenie k sieti (ethernetové alebo bezdrôtové) a pošle všetku komunikáciu s vysokou prioritou cez toto rozhranie, zatiaľ čo je štandardná prevádzka odosielaná cez iné. To zaisťuje, že bude prevádzka, na ktorej je kladená najvyššia priorita, prenášaný vždy tým najrýchlejším a najspoľahlivejším pripojením. Rozhranie Thunderbolt 3 prináša Thunderbolt cez port USB-C s rýchlosťou až 40 Gb/s.

Notebook je tiež vybavený pokročilou architektúrou chladenia pre účinné rozptýlenie prebytočného tepla, aby počas intenzívneho hrania poskytol nepretržitý výkon. Toto chladenie sa skladá z 5 systémových ventilátorov (vrátane 3 ultratenkých kovových ventilátorov AeroBlade ) a 9 heatpipe. Nechýba ani funkcia Acer Dust Defender, ktorá sa stará o odstránenie nahromadeného prachu a zlepšenie odvodu tepla. Pre nastavenie prúdenia vzduchu ventilátory je možné využiť aplikáciu CoolBoost, čím možno poskytnúť ďalšie chladiaci výkon pre intenzívne používanie.

Jeho plnohodnotne veľká mechanická klávesnica je vybavená spínačmi Cherry MX Brown s individuálne programovateľnými podsvietenými klávesmi, ktoré ponúkajú 16,7 milióna farebných variantov. Užívatelia si môžu vymeniť čierne klávesy W, A, S a D za zelenomodré, a to pomocou priloženej súpravy príslušenstva. Unikátny numerický blok možno prevrátiť a premeniť v Precision Touchpad.

S notebookom Predator 21 X ožije každá akcia. Je vybavený novými trojpásmovými reproduktormi (výškový, stredový a basový), ktoré produkujú zvuk v Hi-Fi kvalite. Zaisťuje ho štvorica reproduktorov (dva výškové a dva stredové) a dvojica subwooferov pre vykreslenie celého zvukového spektra.

Predinštalovaný softvér Acer PredatorSense umožňuje používateľom ovládať a prispôsobiť herné zážitky z jedného centrálneho rozhrania, a to vrátane pretaktovania, osvetlenia a ovládania ventilátorov. Nechýba ani softvér Xsplit Gamecaster, ktorý hráčom uľahčuje nahrávanie aj úpravu videí a živé vysielanie na Twitch a Youtube kanáloch.

Na pravej strane sa tesne nad klávesnicou nachádza kovový panel pre údržbu, ktorý poskytuje prístup k pamäťovým modulom a jednému 2,5“ disku. Notebook je dodávaný s grafikou v podobe modrého draka alebo môže byť prispôsobený kombináciou 24 grafík, 13 národných vlajok a 3 pozícií pre vyrytie mena. Okrem toho bude prvých 300 notebookov na paneli obsahovať sériové číslo limitovanej edície.

Na bezpečnú prepravu a uloženie je každý Predator 21 X dodávaný s vlastným mimoriadne odolným kufríkom s tvrdou škrupinou, v ktorom je bezpečne uložený ako notebook, tak aj jeho príslušenstvo.

Predator 17 X sa dočká nového procesora a grafickej karty s vyšším výkonom

Herný notebook Acer Predator 17 X dostane do vienka nový procesor a grafickú kartu. Medzi modelmi novo osadzovaných procesorov patrí Intel Core i7-7820HK siedmej generácie a grafika NVIDIA GeForce GTX 1080 s 8 GB grafickej pamäte GDDR5X. Vďaka pretaktovaniu komponentov ako u stolného počítača, na mieru vyrobenému chladiacemu systému s tromi ventilátormi s predným nasávaním vzduchu a výparníkovej komoroy vapor chamber ako u serverov, je tento notebook ideálnou voľbou pre tých najnáročnejšie hry a systémy virtuálnej reality (VR). Jeho pretaktovanie umožní hráčom si vychutnať mimoriadne vysoký výkon s procesorom taktovaným až na 4,3 GHz a grafickými pamäťami s frekvenciou až 5,4 GHz. Podmanivé hranie je zaistené neuveriteľne plynulým obrazom na 17,3“ G-SYNC FHD IPS (1 920 × 1 080 px) alebo UHD IPS (4K 3 840 × 2 160 px) displejmi.

Predator 17 X (GX-792) bude k dispozícii aj v konfigurácii s pretaktovatelným procesorom Intel Core i7-7820HK, až s 64 GB pamäte DDR4-2400 a NVMe PCIe SSD2 alebo s tromi SATA SSD zapojenými v režime RAID 0 pre obrovské rýchlosti prenosu dát.

Ceny a dostupnosť

Predator 21 X bude k dispozícii v oblasti EMEA v prvom štvrťroku 2017 za cenu od 9999 EUR.

Inovovaný Predator 17 X bude k dispozícii vo februári za cenu od 2999 EUR.

Značky: