Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) opäť pozýva na veľtrh pracovných príležitostí Profesia days Košice, ktorý sa uskutoční v stredu 23. a vo štvrtok 24. októbra v Kulturparku. ZSSK, ako Najzamestnávateľ roka 2023 v sektore Doprava a logistika, predstaví širokú škálu voľných pracovných pozícií či atraktívne benefity.

Návštevníci veľtrhu majú zároveň možnosť využiť jedinečnú ponuku: získať späť 50 % z cestovného lístka vo forme extra bonusového kreditu, ktorý môžu využiť pri budúcich nákupoch cestovných lístkov. Stačí sa preukázať zakúpeným lístkom priamo v stánku ZSSK.*

Prečo navštíviť ZSSK na Profesia days Košice?

  • Objavte širokú škálu pracovných príležitostí: ZSSK ponúka prácu v rôznych oblastiach železničnej dopravy, od rušňovodičov a vlakvedúcich až po mechanikov, elektromechanikov a zámočníkov.
  • Získajte informácie o požiadavkách a benefitoch: dozviete sa, aké sú požiadavky na uchádzačov o prácu v ZSSK a ktoré benefity spoločnosť svojim zamestnancom ponúka.
  • Stretnite sa so skúsenými zamestnancami: poraďte sa so skúsenými zamestnancami ZSSK a dozviete sa viac o ich práci a skúsenostiach.
  • Navštívte oceneného vystavovateľa: ZSSK získala ocenenie „Najvystavovateľ“ na Profesia days v Žiline za skvelú prezentáciu pracovných ponúk. V hodnotení tajnej agentky sa zamestnanci ZSSK prejavili ako veľmi profesionálni a otvorení, ochotní odpovedať na všetky otázky týkajúce sa kariérnych príležitostí.
  • Stánok ZSSK nájdete na prízemí v pravom krídle.

Spoločnosť ako Najzamestnávateľ 2023 v kategórii Doprava a logistika dokazuje, že zamestnanci oceňujú stabilitu zamestnania, dlhoročnú tradíciu spoločnosti, možnosť kariérneho rastu i zvyšovania kvalifikácie. Očakávaný priemerný plat v ZSSK za rok 2024 je až 1 960 eur, dopravca ponúka aj náborové príspevky až do výšky 4 000 eur.

V ankete Najzamestnávateľ 2024 môžete zahlasovať za Železničnú spoločnosť Slovensko a dopomôcť jej k obhájeniu prvého miesta v kategórii Doprava a logistika. Hlasovanie so zaujímavými výhrami prebieha na webovej stránke Najzamestnávateľ (najzamestnavatel.sk).

Profesia days je najväčší festival pracovných príležitostí. Prinesie kariérne poradenstvo, pracovné ponuky a aktuálne trendy zo sveta práce priamo medzi ľudí. Príďte sa pozrieť, ako ZSSK „Drží Slovensko v pohybe“ a objavte svoj profesijný potenciál. Vstupenku získate zadarmo registráciou cez jednoduchý
a prehľadný formulár Profesia days
a viac informácií o tomto podujatí
a programe nájdete na webe Profesia days.       

Ako získať zľavu na cestovné:

  • Cestujte na Profesia days do Košíc vlakom a preukážte sa zakúpeným jednosmerným alebo spiatočným cestovným lístkom v stánku ZSSK priamo na Profesia days.
  • Pracovníci ZSSK vás zaregistrujú prostredníctvom formulára, do ktorého bude potrebné uviesť meno, priezvisko a údaje o vašom konte ZSSK ID (číslo registrácie aj ZSSK ID). Ak konto ZSSK ID nemáte, kolegovia Vám ho pomôžu vytvoriť priamo na mieste.
  • *ZSSK vám preplatí 50 % zo sumy cestovného lístka vo forme extra bonusového kreditu do vášho zákazníckeho konta ZSSK ID. Extra bonusový kredit môžete čerpať do výšky 25 % ceny pri ďalších zakupovaných cestovných lístkoch.

Značky: