DooGee po úspechu v Španielsku prichádza aj na Slovensko.

Čínska značka DooGee bola v roku 2015 druhou najpredávanejšou medzi smartfónmi v Španielsku. Teraz chce zopakovať podobný úspech aj u nás.

DooGee prichádza na náš trh s modelom DooGee Mix. Ide o najmenší bezrámikový smartfón na svete a k dispozícii je v dvoch verziách. Cena 4 GB verzie je 232,90 eur, za 6 GB model zaplatíte v oficiálnej slovenskej distribúcii 258,90 eur.

Oba modely ponúkajú procesor MediaTek Helio P25 a 5,5-palcový IPS displej s rozlíšením 1280 × 720. Nechýba ochranné sklo Gorilla Glass 5, 16 + 8 MP duálny fotoaparát, 64 GB úložisko a 3380 mAh batéria. Operačný systém je Android 7.0 s nadstavbou od výrobcu.

Telefón má vo výbave aj snímač odtlačkov prstov na prednej strane pod displejom. Vedľa neho nájdete predný fotoaparát. Nechýba 3,5 mm jack a micro USB port. Telefón je dostupný v dual SIM verzii.

Značka DooGee sa snaží zaujať partnerstvom s futbalovými klubmi. Spolupracuje s klubom Villarreal CF, nedávno oznámila partnerstvo s anglickou Premier League a pri tejto príležitosti by mala byť predstavená aj špeciálna Premier League edícia Mix telefónu.

DooGee Mix začíname testovať v 6 GB verzii, recenziu nájdete v tlačenom vydaní magazínu TOUCHIT.

Výrobca zdôrazňuje odolnosť telefónu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit