Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už viac než dva mesiace sú na našom trhu dostupné prvé notebooky značky HONOR, HONOR MagicBook 14 a HONOR MagicBook 15. V rovnakom čase spustila značka taktiež predaj bezdrôtových TWS slúchadiel HONOR Magic Earbuds. Obe novinky získali od odborných redakcí významné ocenenia. Čo na ne ale hovoria bežní používatelia? HONOR dal možnosť svojim fanúšikom HONOR MagicBook aj HONOR Magic Earbuds otestovať. Aké sú výsledky testovania?

HONOR MagicBook láka jednoduchým dizajnom a výdržou batérie

Čo ocenili najviac fanúšikovia HONOR, ktorý testovali HONOR MagicBook? Jednoznačne sa zhodujú, že je to celodenná výdrž batérie a elegantný minimalistický dizajn. Nasleduje veľmi jednoduché a efektívne zapínanie pomocou odtlačku prstu a taktiež unikátna funkcia Magic-Link 2.0, ktorá zabezpečuje rýchle zdieľanie fotiek a súborov medzi zariadeniami a zrkadlenie obrazovky mobilu na displej notebooku a naopak.

Slováci najradšej surfujú na internete alebo si vybavujú elektronickú poštu

V rámci využívania notebooku vyhráva u Slovákov jednoznačne surfovanie na internete. Po ňom nasleduje vybavovanie elektronickej pošty. Počas testovania sa HONOR MagicBook osvedčil aj na rýchlu a efektnú úpravu fotiek či hranie hier. Z výsledkov je zrejmý taktiež všeobecný trend, že na sociálne siete využívame čím ďalej tým viac mobilné zariadenia.

TWS bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds získavajú body za kvalitný zvuk a jednoduché ovládanie

Respondenti testovacieho programu vidia jednoznačnú výhodu bezdrôtových slúchadiel HONOR Magic Earbuds vo veľmi kvalitnom zvuku. Až po ňom prichádza na rad inteligentné ovládanie, ktoré je naviac individuálne nastaviteľné. Len poklepaním na ľavé alebo pravé slúchadlo si môžete nastaviť hlasitosť, spustenie alebo vypnutie aktívneho potlačenia hluku alebo prepnutie piesne. Slúchadlá boli taktiež pochválené za pekný a veľmi dobrý ergonomický dizajn a kvalitu hands free volania.

Značky: