Od outdoorových hodiniek očakávame, že vydržia drsné počasie, nesklamú v presnosti merania a nemusíme sa starať o nabíjanie minimálne jeden deň.

A keď majú navyše 14 certifikácií vojenských testov, samé vyzývajú, aby sme ich otestovali o trochu viac. Ako dopadlo testovanie outdoorovej novinky HONOR Watch GS Pro? Vydržia aj zmrazenie do -20 °C? Pozrite sa na výsledky testu.

HONOR navyše pridáva nové vylepšenia. Teraz si môžete do hodiniek stiahnuť hry alebo si vybrať z ďalších nových vzhľadov ciferníkov.

Záťažové testy

Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro spĺňajú 14 vojenských testov. Ide o extrémne odolný spoločník na akýkoľvek vysokohorský track. Verili by ste tomu? Čo naozaj vydržia? V laboratóriách HONOR dali hodinkám poriadne zabrať, aby vyskúšali, či uvádzané hodnoty naozaj sedia.

ŠOKOVÝ TEST

Náraz guličiek z nerezovej ocele s veľkosťou 32 mm a váhou 130 gramov padajúce na ciferník hodiniek z výšky 12 cm.

TEST ODOLNOSTI PROTI PRACHU A PIESKU

Zasypanie hodiniek veľmi jemnou zmesou prachu a piesku tak, že hodinky vrátane ciferníka i remienka boli celé nepriedušne zakryté.

DRŽ PRI NÍZKYCH TEPLOTÁCH

Zmrazenie hodiniek celkom pokrytých ľadom pri teplote -20 °C na najmenej 2 hodiny.

TEST PONORU HODINIEK

Dôležitý test na výdrž aj pri veľmi nepriaznivom počasí, prípadnom ponore do vody alebo pri plávaní. Hodinky boli zaliate a celé ponorené do mydlovej vody.

Pozrite si celý test

 

14 vojenských testov MIL-STD-810G

Hodinky HONOR Watch GS Pro splnili 14 vojenských certifikácií. Patrí medzi ne deklarácia výdrže do -40 °C alebo až do veľmi vysokej teploty +70 °C. Soľnej hmle dokážu odolávať až 96 hodín a vlhkosti až 240 hodín.

Nový update HONOR Watch GS Pro:

Zahrajte si hry priamo na hodinkách alebo si vyberte z nových vzhľadov ciferníkov

HONOR prichádza po niekoľkých mesiacoch v predaji s novou aktualizáciou hodiniek. Teraz si priamo do hodiniek stiahnete hry alebo si môžete vybrať z nových vzhľadov ciferníkov. Obe novinky si môžete jednoducho nastaviť v aplikácii Huawei Zdravie. Jej nová aktualizácia je práve dostupná v obchode s aplikáciami AppGallery. Nové vzhľady ciferníkov a hranie hier je dostupné pre všetkých, ktorí sa k hodinkám pripájajú cez akýkoľvek mobilný telefón HONOR alebo Huawei.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.