Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Modena bude prvým mobilným telefónom značky Coolpad v ponuke Telekomu, pričom ho bude možné dostať už za jedno euro exkluzívne cez e-shop operátora.

Modena+BigBoy2_nowat

Do ponuky operátora Telekom prichádza značka Coolpad so smartfónom Modena. Ten sa bude dodávať v spoločnom balení s powerbankom Coolpad Big Boy vo farbe Champagne. Modena spolu s Big Boy bude od paušálu Happy M ponúkaná za symbolické 1 euro. Zákazníci Telekomu tak budú môcť získať výborne vybavený smartfón s veľkým 5,5-palcovým displejom, podporou rýchlych 4G LTE sietí, výkonným Qualcomm procesorom či 8-megapixelovým fotoaparátom a výkonný powerbank v jednom balení.

Coolpad Modena bude dostupný aj pre nižšie paušály, pričom spolu s paušálom Happy S bude ponúkaná za akontáciu 9 eur a príplatok 4 eurá, resp. v prípade paušálu Happy XS za akontáciu 19 eur a príplatok 4 eurá.

V prípade, že sa zákazníci rozhodnú kúpiť si Coolpad Modena za plnú cenu, Telekom má v ponuke tento model za 149 eur.

Modena+BigBoynowat

Coolpad Big Boy je silný powerbank s kapacitou 10 400 mAh. Životnosť batérie v power banku Big Boy je omnoho väčšia a dlhšia ako pri obyčajných batériách. Big Boy využíva poprednú svetovú technológiu dvoj-ampérového vysokorýchlostného nabíjania. Do úplného nabitia Big Boy vám stačí iba 6 hodín. Big Boy dokáže pri plnej sile nabiť Coolpad Modena (2 500 mAh) trikrát a váš tablet (cca 4 490 mAh) dvakrát.

Značky: