Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes predstavila Creative Live! Cam Sync V3, svoju najnovšiu digitálnu webkameru kompatibilnú s UVC, ktorá vyniká kvalitou rozlíšenia 2K QHD (2560 x 1440) a 4-násobným digitálnym priblížením v balíku plug-and-play – ide o riešenie, ktoré je vhodné na videohovory v práci alebo jednoducho na stretnutia s blízkymi.

Creative Live! Cam Sync V3 je všetko, čo si človek od webovej kamery želá. Používatelia si môžu vychutnať nielen krištáľovo čistý obraz s kvalitou rozlíšenia 2K QHD, ale vďaka 4-násobnému digitálnemu zoomu si môžu flexibilne prispôsobiť obraz na dôverné rozhovory alebo búrlivé skupinové stretnutia. Webkamera je navyše plne nastaviteľná s možnosťou horizontálneho otáčania o 360 o a nakláňania o 30°, pričom objektív ponúka zorné pole až 95o. Pokročilé nastavenia, ako je jas/kontrast, vyváženie bielej a kompenzácia protisvetla, možno jemne doladiť aj pomocou aplikácie Creative (k dispozícii na PC). Všetko a všetci môžu byť premietaní vo vizuálnej harmónii, pričom zostanú jasne zaostrení. Integrovaná krytka objektívu v prípade potreby ľahko ochráni vaše súkromie aj s bonusom, že sa na ňu nepráši. Kompaktná univerzálna montážna doska na statív sa zmestí na všetky notebooky, stolové monitory alebo dokonca statívy.

Táto webová kamera má aj zvukové schopnosti, ktoré sa vyrovnajú jej vizuálnym schopnostiam – dva zabudované všesmerové mikrofóny zachytávajú reč jasne a presne. Pomocou aplikácie Creative môžu používatelia získať prístup k súprave SmartComms Kit, ktorá zvuk ešte viac vylepšuje – funkcia NoiseClean-out účinne redukuje hluk z pozadia, takže sa eliminujú nežiaduce rušivé vplyvy, ako sú zvuky lietadla alebo vysávača; funkcia VoiceDetect automaticky stlmí a vypne mikrofón pre pohodlie používateľa. Creative Live! Cam Sync V3 je jednoducho ideálna webová kamera, ktorá vyzerá dobre a znie skvele pri každej príležitosti.

Creative Live! Cam Sync V3 má cenu 69,99 EUR a je k dispozícii v online obchode Creative.

Pre viac informácií o Creative Live! Cam Sync V3 navštívte stránku creative.com/LiveCamV3.  

Značky: