Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Objavte svet živých detailov a intuitívnych funkcií, kde sa rozlíšenie 4K stretáva s inteligentnými prvkami, ktoré pozdvihujú online komunikáciu na novú úroveň.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Live! Meet 4K, najnovšej konferenčnej webkamery s radom šikovných funkcií, ktoré vytvárajú podmienky pre úžasne čistý a bezproblémový zážitok z virtuálnych konferencií. Táto najnovšia webkamera, vybavená rozsiahlym širokouhlým zorným poľom, nastaviteľným digitálnym zoomom, úžasným rozlíšením 4K UHD a špičkovým obrazovým snímačom Sony STARVIS IMX415 CMOS, slúži ako ideálny nástroj na organizovanie virtuálnych stretnutí alebo vedenie online výučby.

Vďaka rozlíšeniu 4K UHD a obrazovému snímaču CMOS STARVIS IMX415 od spoločnosti Sony webkamera Creative Live! Meet 4K premieňa virtuálne interakcie na živé zážitky plné zložitých detailov, živých farieb a výnimočnej čistoty. Na doplnenie týchto vizuálnych schopností sa môže  Creative Live! Meet 4K pochváliť aj rozsiahlym širokouhlým zorným poľom s rozsahom až 115°, vďaka čomu je výnimočnou voľbou pre početných účastníkov v zasadacej miestnosti alebo na snímanie širokej škály vizuálneho obsahu, napríklad prezentácií na tabuli. Okrem toho táto najnovšia konferenčná webkamera ponúka pôsobivý 7-násobný digitálny zoom, ktorý používateľom umožňuje zamerať sa na dôležité detaily bez toho, aby bola ohrozená kvalita obrazu.

Creative Live! Meet 4K nie je len o krištáľovo čistom obraze; je tiež vybavená štyrmi pármi mimoriadne citlivých všesmerových mikrofónov, ktoré zabezpečujú komplexné snímanie zvuku zo všetkých smerov. Vďaka tomu je ideálnou voľbou na nahrávanie alebo organizovanie konferencií vo veľkých konferenčných miestnostiach. Vyznačuje sa automatickým zosilnením mikrofónu, ktoré presne zachytáva zdroje zvuku aj z väčšej vzdialenosti, čím zabezpečuje, že hlas každého účastníka bude počuť jasne a zreteľne. Webkamera navyše obsahuje 40 mm meniče s neodymovými magnetmi, ktoré ponúkajú väčšiu čistotu a hĺbku zvuku a zlepšujú celkový zážitok z komunikácie a zvuku.

Okrem toho je najnovšia webkamera vybavená zabudovanou technológiou sledovania a rámovania pomocou umelej inteligencie, ktorá automaticky sleduje tvár subjektu na základe funkcií umelej inteligencie rozpoznávania tváre. Táto inteligentná technológia zaisťuje, že objekt zostáva v zábere neustále vycentrovaný, aj keď mení polohu, čo používateľom poskytuje stabilný a bezproblémový vizuálny zážitok. V kombinácii s gestami rúk môžu používatelia jednoducho spúšťať špecifické akcie jednoduchým gestom pred fotoaparátom Creative Live! Meet 4K.

Pre väčšie pohodlie sa webkamera dodáva aj s diaľkovým ovládaním a dostupným tlačidlom na stlmenie mikrofónu, čo umožňuje bezproblémové vykonávanie rýchlych úprav bez prerušenia prebiehajúcej konverzácie.

Nastavenie Creative Live! Meet 4K je tiež jednoduché, pretože nevyžaduje žiadnu dodatočnú inštaláciu ovládačov a je kompatibilné so všetkými notebookmi a počítačmi s operačnými systémami Windows a macOS. Používatelia môžu využiť aj súpravu SmartComms Kit, ktorá je dostupná prostredníctvom aplikácie Creative App a umožňuje prístup k súprave inteligentných komunikačných funkcií, ako sú VoiceDetect a NoiseClean-Out, ktoré zabezpečia jasnejšiu komunikáciu kedykoľvek a kdekoľvek.

Ceny a dostupnosť

Creative Live! Meet 4K stojí 349,99 Eur je k dispozícii na stránke cs.creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/LiveMeet4K

Značky: