Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative MUVO Go, najnovšieho prírastku do dlhodobo obľúbenej série prenosných reproduktorov MUVO. Vďaka plnému zvukovému výkonu, robustnému bezdrôtovému pripojeniu a dlhej výdrži batérie vo vodeodolnom a prenosnom balení je pripravený stať sa obľúbeným pre tých, ktorí hľadajú tú správnu zvukovú kulisu pre svoje dobrodružstvá.

Creative MUVO Go je príkladom bezdrôtovej slobody vďaka svojmu štíhlemu tvaru a prenosnosti.

Creative MUVO Go je skonštruovaný tak, aby veľa vydržal. Má certifikát vodotesnosti IPX7 a na jedno nabitie vydrží až 18 hodín, takže je ideálnym spoločníkom na dlhé horské túry alebo celonočné párty pri bazéne. Je úzky a ľahký, váži 570 g, takže je veľmi dobre prenosný; ľahko sa zmestí do batohu alebo do držiaka na fľašu na bicykli. Vďaka najnovšej technológii Bluetooth 5.3 si používatelia môžu vychutnať nielen bezproblémové párovanie ale aj silné a stabilné bezdrôtové pripojenie.

Creative MUVO Go rozprúdií každú zábavu vďaka údernej kombinácii dvoch širokopásmových neodymových meničov a pasívnych basových ozvučníc, ktoré produkujú 20 W výkonu a až 40 W špičkového výkonu. Náročnejší používatelia majú možnosť spárovať dve jednotky prostredníctvom bezdrôtového stereo prepojenia a rozozvučať dom plnším stereo zvukom. Okrem toho dizajn v tvare fľaše ponúka všestrannosť – či už stojí vzpriamene (šetrí miesto, čo je veľmi užitočné na preplnených stoloch na večierkoch), alebo je položený naplocho, Creative MUVO Go poskytuje čistý, vyvážený zvuk, ktorý vyplní celú miestnosť.

Ceny a dostupnosť

Creative MUVO Go má cenu 79,99 EUR a je k dispozícii vo farbách Polnočná čierna, Borovicovo zelená, Nebesky modrá na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/MUVOGo.

Značky: