Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Majstrovské slúchadlá s technológiou kostného vedenia

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla na trh Creative Outlier Free, svoje najnovšie bezdrôtové slúchadlá, ktoré spájajú technológiu kostného vedenia s vlastnosťami ako sú dlhá výdrž batérie, odolnosť voči vode a nízka hmotnosť obľúbenej série Outlier.

Creative Outlier Free má konštrukciu s ušným háčikom pre maximálne pohodlie a prispôsobenie

Technológia kostného vedenia spočíva v použití snímačov na slúchadlách, ktoré prostredníctvom vibrácií na lícnych kostiach používateľa prenášajú zvukové vlny priamo do vnútorného ucha. Vďaka oslobodeniu uší od slúchadiel do uší alebo cez uši sa používatelia môžu cítiť bezpečnejšie, pretože majú zvýšené povedomie o prostredí a zároveň si môžu vychutnať kvalitnú akustiku – je to obzvlášť užitočné pre bežcov alebo cyklistov na rušných uliciach alebo pre nadšencov v posilňovni, ktorí sa radi rozprávajú so svojimi kamarátmi počas tréningu.

Vďaka výhode počúvania s odkrytými ušami sú slúchadlá Outlier Free ideálne aj na voľnočasové aktivity, ako je napríklad spievanie karaoke, keďže používatelia budú môcť počuť svoj vlastný hlas.

Outlier Free sú vybavené množstvom praktických funkcií – až 10 hodín výdrže batérie na jedno nabitie (10 minút rýchleho nabíjania poskytuje 2 hodiny prehrávania), odolnosť voči vode IPX5, Bluetooth 5.3 s viacbodovým pripojením (až 2 zariadenia Bluetooth naraz), režim s nízkou latenciou na minimalizáciu audiovizuálneho oneskorenia, vstavaný mikrofón a podpora Siri / Google Assistant. Sú skonštruované z ľahkého silikónu a titánovej pamäťovej zliatiny pre optimálne pohodlie a prispôsobenie.

Creative Outlier Free sa uvádzajú na trh za propagačnú cenu 89,99 € a sú k dispozícii na stránke Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/OutlierFree.