Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ľahké slúchadlá s kostným vedením, ktoré sú ideálne pre plavcov a ďalších nadšených športovcov

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla na trh Creative Outlier Free Pro, svoje najnovšie bezdrôtové slúchadlá s kostným vedením vybavené všetkými funkciami, ktoré si želajú profesionálni športovci milujúci kvalitný zvuk. Outlier Free Pro sú jednoducho na vrchole svojich možností – skonštruované tak, aby boli odolné a zároveň pohodlné, nezastaviteľné v najväčšom daždi a dokonca aj pod vodou, s neúnavnou výdržou batérie a bez potreby zariadenia na prehrávanie hudby.

Outlier Free Pro
Outlier Free Pro

Creative Outlier Free Pro sú nabité funkciami, ktoré podčiarkujú jeho elegantný a ľahký dizajn.

Vďaka technológii kostného vedenia, pri ktorej sa zvukové vlny prenášajú priamo do vnútorného ucha prostredníctvom vibrácií zo snímačov na lícnych kostiach používateľa, sa využívajú výhody počúvania s odkrytými ušami. Vďaka oveľa vyššej úrovni vnímania okolia si používatelia môžu vychutnať bezpečnejšie počúvanie v porovnaní so slúchadlami do uší alebo cez uši – bežci a cyklisti môžu bez problémov prekonávať rušné ulice, kamaráti v telocvični sa môžu bez problémov rozprávať počas tréningu.

Outlier Free Pro ešte viac vynikajú zabudovaným hudobným prehrávačom s kapacitou 8 GB (uchováva 2 000 skladieb MP3, kompatibilný aj s formátmi súborov FLAC, WAV a APE); umožňujú používateľom vychutnávať si obľúbené skladby bez potreby nosiť so sebou mobilný telefón. Vďaka stupňu krytia IPX8 (najvyšší stupeň vodotesnosti pri ponorení do vody) môžu plavci plávať aj pod vodou v bazéne.

Bežci a turisti, ktorí radi zdolávajú väčšie  vzdialenosti, môžu počúvať hudbu po celý čas, pretože Outlier Free Pro ponúkajú až 10 hodín výdrže batérie na jedno nabitie (10 minút rýchleho nabíjania poskytuje 2 hodiny prehrávania).

Outlier Free Pro
Outlier Free Pro

Outlier Free Pro sú tiež vynikajúce všestranné slúchadlá na každodenné používanie, pretože ponúkajú viacbodové pripojenie s rozhraním Bluetooth 5.3, ktoré poskytuje spoľahlivé pripojenie až pre 2 zariadenia Bluetooth súčasne. K dispozícii je aj režim s nízkou latenciou na minimalizáciu audiovizuálneho oneskorenia pri sledovaní filmov a zabudovaný mikrofón na hovory a podporu Siri / Google Assistant. Na konštrukciu Outlier Free Pro sa používa ľahký silikón a titánová pamäťová zliatina, čo sa prejavuje v celodennom pohodlí a prispôsobení.

Creative Outlier Free Pro sa uvádzajú na trh za propagačnú cenu 129,99 € a sú k dispozícii na stránke Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/OutlierFreePro.