Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla na trh Creative Pebble Pro, najnovší a najlepší prírastok populárnej série reproduktorov Pebble, ktorý sa môže pochváliť presvedčivou kombináciou kvality zvuku, minimalistickej elegancie a jemného, prispôsobiteľného RGB osvetlenia, ktoré ozdobí akúkoľvek stolnú zostavu. 

Tento nový 2.0 USB reproduktorový systém má vo svojich funkciách rôzne vylepšenia, na čele ktorých stojí zvukový výkon. Vďaka prepracovaným širokopásmovým meničom a digitálnym zosilňovačom so zabudovaným spracovaním zvuku, ktoré nahrádzajú analógové meniče používané v predchádzajúcich modeloch, Pebble Pro popiera svoje miniatúrne rozmery väčším, hlasnejším a čistejším zvukom v celom rozsahu hlasitosti, ako aj až 3,5-krát vyššími basmi ako predchádzajúci model Pebble V3.

Dve vlastné zvukové technológie spoločnosti Creative, ktoré ponúkajú ďalšie zvukové efekty:

  • BassFlex – poskytuje rozšírenú nízkofrekvenčnú odozvu a hlbšie basy pri všetkých úrovniach hlasitosti bez potreby subwoofera.
  • Clear Dialog – vylepšuje hlasy tak, že znejú prirodzenejšie a zrozumiteľnejšie; je to užitočné najmä pri sledovaní filmov na počítači.

Vzhľadom na svoje malé rozmery je Pebble Pro schopný dosiahnuť ohromujúci akustický  výkon 30 W RMS a 60 W špičkový výkon po pripojení k 30W PD adaptéru*, ktorý naplno rozvíja potenciál jeho zvukových schopností.

Vizuálnu príťažlivosť Pebble Pro podčiarkuje nové RGB osvetlenie, ktoré je vkusne integrované v spodnej časti každého reproduktora. Používatelia si môžu vybrať zo širokého farebného spektra pohodlným otáčaním gombíka hlasitosti a prispôsobiť si ich tak svojej nálade, zároveň si môžu osvetliť svoju pracovnú plochu pomocou 3 svetelných efektov (Cycle, Pulsate alebo Solo).

Ďalšie funkcie, vďaka ktorým je Pebble Pro nevyhnutným príslušenstvom na pracovný stôl:

  • široké možnosti pripojenia vrátane bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.3, 3,5 mm port AUX-in, port USB-C na streamovanie zvuku a napájanie
  • porty pre slúchadlá a mikrofón na premenu Pebble Pro na pohodlný komunikačný nástroj alebo na súkromné počúvanie v neskorých nočných hodinách
  • charakteristický 45-stupňový uhol série na optimálnu projekciu zvuku k ušiam používateľov
  • dlhý kábel (1,8 m) spájajúci oba reproduktory ponúka väčšiu flexibilitu pri umiestňovaní
  • dlhý kábel USB-C (1,5 m) na pripojenie k počítaču.

Cena a dostupnosť

Creative Pebble Pro sa predáva za 79,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke www.creative.com/PebblePro.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.