Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology Ltd ukáže svoj rad nových herných periférií Sound BlasterX na premiére Nemeckého herného veľtrhu gamescom 2016.

Predpremiéra produktov

  • Úplne nový systém herných reproduktorov 2.1 USB so vstavanou zvukovou kartou/DAC a 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora. Systém poskytuje špičkový výkon o sile 120W.
  • Unikátny all-in-one zvukový systém pod monitor so zosilneným dizajnom, vyznačujúci sa sofistikovaným 5-meničovým riešením poskytuje pohlcujúci a miestnosť vyplňujúci zvuk. Zvukový systém tiež prichádza so vstavaným procesorom Sound Blaster a 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.
  • Úplne nová plne programovateľná profesionálna mechanická herná klávesnica radu Sound BlasterX so 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.
  • Úplne nová vysokorýchlostná  presná herná myš radu Sound BlasterX s ľubovoľným nastavením odozvy a krásnymi obrysmi 16,8 milióna farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.

Herná zóna BlasterX

Na stánku Creative budú mať účastníci tiež šancu vyskúšať si slúchadlá a vysoko výkonné herné súpravy Sound BlasterX v špeciálnej hernej zóne BlasterX. Účastníci budú mať možnosť denne si zahrať herné prestrelky s poprednými európskými a americkými eSports tímami, ako sú Epsilon eSports a compLexity Gaming tím. Herná zóna bude podporená v spojení s popredným predajcom počítačového hárdvéru v Nemecku Caseking.de a spoločnosťou Creative, a taktiež bude obsahovať prémiové high-endové herné kreslá značky noblechairs, ktorých dizajn bol inšpirovaný interiérom luxusných športových vozidiel – všetko navrhnuté v Nemecku.

Ako súčasť technologickej výstavy budú zobrazené nasledovné herné súpravy snov, ktoré zahŕňajú:

  • Caseking’s King Mod Bionic Eruption, i7-6700K @ 4.5 GHz, špeciálne vodou chladený PC v Phanteks Enthoo Luxe ráme s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1080, 250 GB SSD a 8 GB RAM
  • Caseking’s King Mod Big Box Pandora, i5-6600K @ 3.5 GHz, vodou chladený All-in-One PC v BitFenix Pandora ATX ráme s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070, 128 GB SSD a 8 GB RAM
  • Creative Sound BlasterX Katana alebo Kratos S5 herné reproduktory
  • Creative Sound BlasterX H7 alebo H5 slúchadlá s mikrofónom
  • Creative BlasterX Senz3D kamera s rozšíreným snímaním do hĺbky, dvojitý CES oslávenec za inovácie (CES Innovation Awards Honoree)

Celú radu Sound BlasterX, rovnako ako aj pripravované zvukové systémy a periférie budú predstavené na veľtrhu gamescom 2016, v Kolíne, Nemecko, v hale 10.1, Booth C072/D072.