Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Zen Air DOT, najnovších skutočne bezdrôtových slúchadiel do uší navrhnutých tak, aby sa dokonale zmestili do dlane používateľa a zároveň poskytovali silný zvukový zážitok, ktorý prekonáva ich kompaktný tvar aj cenovú výhodnosť.

Napriek tomu, že tieto slúchadlá vážia len 33 g ponúkajú viac, než sa na prvý pohľad zdá. A to špeciálne vyladené 13 mm neodymové meniče, dva mikrofóny s technológiou potlačenia hluku životného prostredia (ENC), dlhú výdrž batérie až 24 hodín, pripojenie Bluetooth® 5.3 a stupeň krytia IPX4, vďaka čomu sú ideálnym zvukovým spoločníkom vhodným pre každého používateľa.

Creative Zen Air DOT je dokonalá kombinácia prenosnosti a výkonu v malom balení

Creative Zen Air DOT sa môžu pochváliť špeciálne vyladenými 13 mm neodymovými meničmi, ktoré poskytujú výkonný a komplexný zvuk s hlbokými basmi, čistými stredmi a výškam. Spolu s technológiou Bluetooth® 5.3 a výdržou batérie až 24 hodín (7 hodín na jedno nabitie) si používatelia môžu vychutnávať nepretržitý zvuk počas celého dňa, čo z nich robí ideálneho spoločníka na každodenné dochádzanie do práce alebo na cestovanie. Okrem toho majú stupeň krytia IPX4, vďaka čomu sú vhodné aj na intenzívne tréningy a outdoorové aktivity.

Tieto najnovšie slúchadlá do uší sú vybavené dvoma mikrofónmi vylepšenými technológiou potlačenia hluku životného prostredia (ENC) a posúvajú kvalitu hovoru na vyššiu úroveň. Integrované mikrofóny analyzujú a filtrujú nežiaduci hluk v pozadí a poskytujú krištáľovo čistý hlasový vstup pre lepšiu kvalitu hovoru bez ohľadu na prostredie.

Nakoniec, Creative Zen Air DOT sa bezproblémovo integrujú s populárnymi hlasovými asistentmi ako sú Siri a Google Assistant, čím ponúkajú ovládanie bez použitia rúk a väčšie pohodlie pre skutočne dokonalý zážitok.

Ceny a dostupnosť

Creative Zen Air DOT sa predávajú za 29,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/ZenAirDOT

Značky: