Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme najnovšie bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré sa môžu pochváliť špičkovým Bluetooth LE Audio, predĺženou výdržou batérie a hybridným ANC pre skutočne pohlcujúci zvukový zážitok, ktorý prekonáva ich cenovú kategóriu.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Zen Air Pro a Creative Zen Air Plus, najnovších prírastkov do rodiny Creative Zen Air. Tieto najnovšie slúchadlá do uší sú navrhnuté tak, aby používateľom zlepšili ich každodenný zvukový zážitok, a zároveň sú aj inovatívne. Vďaka technológii LE Audio s kodekom LC3, 10 mm dynamickým meničom, hybridnému aktívnemu potláčaniu hluku (ANC), režimu okolia, technológii Bluetooth 5.3 a zvukovému kodeku AAC, ako aj predĺženej výdrži batérie poskytujú tieto slúchadlá používateľom skutočne vylepšený zvukový zážitok bez toho, aby museli prepadnúť banku.

Creative Zen Air Pro a Creative Zen Air Plus razia cestu budúcnosti bezdrôtového zvuku a zároveň rozširujú ekosystém. Obsahujú technológiu Bluetooth LE Audio, ktorá používateľom umožňuje vychutnať si vynikajúci bezdrôtový zvuk pri výrazne nižších prenosových rýchlostiach a spotrebe energie. Okrem toho technológia LE Audio podporuje aj režim Broadcast, ktorý používateľom umožňuje zdieľanie zvuku s neobmedzeným počtom kompatibilných zariadení, čím poskytuje lepšiu konektivitu pre dokonalý filmový večer s rodinou a priateľmi. Zariadenia, ktoré podporujú LE Audio, umožňujú používateľom sprístupniť tieto funkcie a využívať celý potenciál LE Audio.

Creative Zen Air Pro aj Creative Zen Air Plus sú vybavené 10 mm dynamickými meničmi s vlastným ladením a poskytujú pohlcujúci zvukový zážitok s hlbokými basmi a vyváženými tónmi. Integrácia hybridného aktívneho potláčania hluku a režimu okolia tiež umožňuje používateľom bez problémov sa ponoriť do obľúbenej hudby alebo zostať v obraze o svojom okolí a bez námahy sa prispôsobiť akémukoľvek prostrediu stlačením jediného tlačidla.

Slúchadlá Creative Zen Air Plus a Creative Zen Air Pro sú určené pre tých, ktorí sú v pohybe a pripravení na akciu. Creative Zen Air Plus s krytím IPX4 zvládnu aj špliechanie, zatiaľ čo Creative Zen Air Pro sú odolnejšie vďaka krytiu IPX5. Creative Zen Air Pro sa môžu pochváliť predĺženou výdržou batérie s pôsobivou celkovou dobou prehrávania až 33 hodín a hneď za ním nasledujú Creative Zen Air Plus, ktoré ponúkajú až 32 hodín celkovej doby prehrávania.

Hoci oba modely majú spoločné funkcie, Creative Zen Air Pro vynikajú režimom ultra nízkej latencie. Tento režim, ktorý sa ľahko aktivuje prostredníctvom aplikácie Creative, plynule synchronizuje zvuk a video, čím výrazne znižuje latenciu až na ~20 ms, čím zlepšuje celkový zážitok používateľov z filmov, hier a hudby.

Okrem toho Creative Zen Air Pro vynikajú konfiguráciou mikrofónov, môžu sa pochváliť celkovo šiestimi mikrofónmi – štyrmi na detekciu a filtrovanie okolitého hluku so zapnutým ANC a dvomi na čistú komunikáciu. Integrácia pokročilej technológie potláčania hluku DNN (Deep Neural Network) poháňanej umelou inteligenciou zlepšuje zážitok z hovoru tým, že v reálnom čase eliminuje nežiaduci hluk v pozadí.

Na druhej strane sú Creative Zen Air Plus vybavené šiestimi mikrofónmi (tromi na každej strane) s technológiou ENC, ktorá analyzuje a eliminuje nežiaduci hluk v pozadí, aby bol hlasový hovor čistejší.

V skratke, Creative Zen Air Pro a Creative Zen Air Plus ponúkajú zvukové inovácie, ktoré z nich robia ideálnych spoločníkov pre lepší zvukový zážitok kedykoľvek a kdekoľvek.

Ceny a dostupnosť

Creative Zen Air Plus stoja 59,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/ZenAirPlus

Creative Zen Air Pro stoja 69,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/ZenAirPro

Značky: