Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative prichádza s bezdrôtovými slúchadlami s podporou High-Resolution Audio, prehrávaním s veľmi nízkou latenciou, možnostiam viacerých streamov a podporou Super X-Fi.

Creative Technology uvádza bezdrôtové slúchadlá Creative Zen Hybrid Pro spolu s ďalšími slúchadlami zo série Creative Zen Hybrid ProClassic a Creative Zen Hybrid ProSXFI s novou elegantnou povrchovou úpravou. Tieto slúchadlá, vybavené šikovnými funkciami, ako sú hybridné aktívne potláčanie hluku (ANC) a režim okolia, výkonnými 40 mm neodymovými meničmi a pôsobivou výdržou batérie až 100 hodín, sú ideálne na každodenné dobrodružstvá, od dochádzania do práce cez filmové večery až po hranie hier.

Creative Zen Hybrid Pro Classic
Creative Zen Hybrid Pro Classic

Toto priekopnícke uvedenie na trh zároveň predznamenáva novú éru bezdrôtového zvuku, pretože tento najnovší rad slúchadiel Creative Zen Hybrid Pro využívajúci technológiu LE Audio poskytuje používateľom dokonalú kvalitu zvuku, streamovanie s veľmi nízkou latenciou a možnosť viacnásobného streamovania.

Creative Zen Hybrid ProSXFI
Creative Zen Hybrid Pro SXFI

Toto uvedenie dopĺňajú úplne nové zvukové vysielače Creative BT-L3 a Creative BT-L4, ktoré slúžia ako vstupné brány na sprístupnenie základných funkcií technológií LE Audio a Super X-Fi a zároveň pripravujú pôdu pre rozširujúci sa ekosystém LE Audio.

Creative Zen Hybrid Pro
Creative Zen Hybrid Pro

Slúchadlá Creative Zen Hybrid Pro prinášajú novú éru zvukových zážitkov pre audiofilov, hráčov a všetkých, ktorí oceňujú čistý zvuk.

Odhalenie technológie LE Audio

Technológia LE Audio mení pravidlá v audio priemysle a jej cieľom je zmeniť spôsob, akým používatelia vnímajú bezdrôtový zvuk. Táto technológia ponúka vylepšený bezdrôtový zvuk novej generácie s nižšími dátovými tokmi, ktorý presahuje klasickú technológiu Bluetooth, na ktorú si používatelia zvykli v priebehu rokov. Stručne povedané, LE Audio nielen zvyšuje zvukový výkon, ale aj predlžuje výdrž batérie, čím zabezpečuje bezproblémové a neprerušované počúvanie.  

S technológiou LE Audio získava zdieľanie zvukových zážitkov nový rozmer. Vďaka podpore režimov unicast aj broadcast majú používatelia možnosť vychutnať si vybrané zvukové streamy v súkromí alebo ich zdieľať na viacerých zariadeniach, čo prináša novú úroveň pohodlia a všestrannosti. 

Napokon, režim ULL (Ultra-Low Latency) zabezpečuje dokonale plynulé prehrávanie zvuku s oneskorením  ~ 20 ms. Táto funkcia sľubuje nielen bezproblémovú synchronizáciu, ale aj novú definíciu zvukového zážitku pre filmových nadšencov aj vášnivých hráčov. 

Slúchadlá vhodné pre každé dobrodružstvo

Bezdrôtové slúchadlá Creative Zen Hybrid Pro a takisto aj Creative Zen Hybrid ProClassic a Creative Zen Hybrid ProSXFI majú všetky znaky dokonalých slúchadiel, ktoré sa hodia na každé dobrodružstvo, od každodenného dochádzania do práce až po pohlcujúce herné seansy. Každá verzia týchto špičkových slúchadiel vyhovuje rôznym zvukovým preferenciám a potrebám.

Samostatné slúchadlá Creative Zen Hybrid Pro sú LE Audio READY a slúžia ako základný kameň na odomknutie sveta LE Audio. Ak chcú používatelia využiť túto funkciu, môžu ju jednoducho aktivovať po spárovaní s audio vysielačmi Creative BT-L3 a Creative BT-L4, ktoré sú premyslene pribalené ku Creative Zen Hybrid ProClassic a Creative Zen Hybrid ProSXFI.

Okrem toho sa najnovšie Creative Zen Hybrid Pro môžu pochváliť celým radom základných funkcií vrátane hybridného aktívneho potláčania hluku a režimu okolia, ktoré používateľom poskytujú flexibilitu, aby sa mohli úplne ponoriť do zvuku alebo zostať naladení na svoje okolie. Sú tiež vybavené špeciálne vyladenými 40 mm, výkonnými a zároveň ľahkými neodymovými meničmi, ktoré zabezpečujú, že každý tón je reprodukovaný so silou a presnosťou, čím poskytujú bohatý a podmanivý zvukový zážitok.

Používatelia si tiež môžu vychutnať krištáľovo čistú kvalitu hovoru vďaka integrácii pokročilej technológie potlačenia hluku DNN (Deep Neural Network) poháňanej umelou inteligenciou, ktorá umožňuje počuť rozhovory nahlas a čisto aj v rušnom prostredí.

Creative Zen Hybrid Pro sú navrhnuté na bezproblémové používanie na cestách a môžu sa pochváliť aj pôsobivou výdržou batérie až 100 hodín, čo je ideálne na dlhšie cesty. Prepínanie medzi zariadeniami je tiež jednoduché vďaka technológii Bluetooth 5.3 a viacbodovému pripojeniu. Jeho elegantná a ľahká konštrukcia navyše ponúka pohodlie aj počas dobrodružstiev, takže si používatelia môžu ľahko vziať svoje obľúbené skladby kamkoľvek so sebou.

Prispôsobiteľné svetlá RGB LED, ktoré dodávajú slúchadlám osobitú atmosféru, umožňujú používateľom prispôsobiť ich svojmu štýlu. Používatelia si tiež môžu doladiť svoj zvukový zážitok prostredníctvom prispôsobiteľných ekvalizérov a ovládacích prvkov aplikácie Creative.

Používateľom, ktorí hľadajú vyšší zvukový zážitok sa otvárajú dvere do sveta LE audio a Super X-Fi. Creative Zen Hybrid ProClassic ponúkajú vylepšené a zároveň všestranné zvukové riešenie, ktoré zahŕňa zvukový vysielač Creative BT-L3, ktorý odomyká LE Audio, ako aj odnímateľný mikrofón, čím vytvára komplexný zvukový zážitok ideálny na zábavu a bezproblémovú komunikáciu.

Na druhej strane je Creative Zen Hybrid ProSXFI prispôsobený pre hráčov a ponúka to najlepšie z oboch svetov, pretože umožňuje používateľom zažiť kúzlo LE Audio aj Super X-Fi s audio vysielačom Creative BT-L4. Čip Super X-Fi UltraDSP, ktorým je audio vysielač vybavený, je výkonný a poháňa režim SXFI BATTLE, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby používateľom poskytol konkurenčnú výhodu vo virtuálnych bojiskách. Súčasťou balenia je aj odnímateľný mikrofón pre lepšie snímanie hlasu a čistotu v hre.

Ekosystém LE Audio

Srdcom tohto rozširujúceho sa ekosystému LE Audio sú zvukové vysielače Creative BT-L3 a Creative BT-L4, ktoré sú navrhnuté tak, aby uvoľnili plný potenciál technológií LE Audio a Super X-Fi a zároveň pripravili pôdu pre celý rad pripravovaných produktov. Patria medzi ne soundbary a True Wireless Stereo (TWS) slúchadlá, ktoré budú bez problémov integrované do ekosystému LE Audio.

„Uvedenie slúchadiel Creative Zen Hybrid Pro a ekosystému LE Audio predstavuje bezkonkurenčnú revolúciu vo svete bezdrôtového zvuku. Sme hrdí na to, že môžeme používateľom ponúknuť bránu do budúcnosti zvuku, nanovo definovať ich zvukové zážitky a pripraviť pôdu pre novú éru konektivity a zábavy,“ povedal Song Siow Hui, generálny riaditeľ spoločnosti Creative Technology.

Ceny a dostupnosť

Vstúpte do budúcnosti bezdrôtového zvuku a predobjednajte si teraz exkluzívny prístup k najnovšiemu radu slúchadiel Creative Zen Hybrid Pro, ktoré sú k dispozícii na stránke Creative.com.

Creative Zen Hybrid Pro sa predávajú za 99,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Creative Zen Hybrid ProClassic sa predávajú za 129,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Creative Zen Hybrid ProSXFI sa predávajú za 149,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/ZenHybridPro

Značky: