Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

CUPRA Born predstavuje perfektnú kombináciu elektrifikácie a výkonnosti.

  • CUPRA Born má moderný športový charakter vďaka športovému podvozku s adaptívnymi tlmičmi DCC a stabilizačnému systému ESC Sport
  • Nové technológie ako head-up display s rozšírenou realitou dokumentujú najvyššiu úroveň konektivity a bezpečnosti
  • Svetová premiéra bude prenášaná na YouTube Live 25.5. o 12:00 SELČ: https://www.youtube.com/watch?v=xt4EeqKYgrQ , ako aj na sociálnych sieťach značky CUPRA

Značka CUPRA vstupuje do nového segmentu trhu jedinečnou kombináciou výkonnosti a elektrifikácie, ktorú zhmotňuje jej nový model CUPRA Born.

Prvý elektrický model mladej španielskej značky prináša atraktívny dizajn a elektrický pohon, čím podporuje jej expanziu na trhu a umožňuje nový obchodný model.

Model CUPRA Born je impulzom elektrickej transformácie značky. Kombinuje vyspelé elektrické pohonné ústrojenstvo a najmodernejšie technológie digitálnej konektivity so špecifickým dizajnom, ktorým sa modely CUPRA odlišujú od ostatných konkurentov na trhu.

Digitálna svetová premiéra sa uskutoční v utorok 25. mája o 12:00 SELČ na YouTube Live: (https://www.youtube.com/watch?v=xt4EeqKYgrQ ), ako aj na sociálnych sieťach značky: Twitter (@CUPRA) a LinkedIn (CUPRA)

Model CUPRA Born bude predstavený nekonvenčným spôsobom prepojením s programom legendárneho open air hudobného festivalu Primavera Sound v Barcelone, ktorý bude oznámený v tom istom čase. CUPRA a Primavera Sound spojili svoje sily pre užšiu spoluprácu a inšpiráciu mesta Barcelona.

Značky: