Prelomová koncepcia domácej bezpečnostnej kamery ponúka okamžitý 180˚ pohľad bez otáčania a nakláňania objektívu

D-Link predstavuje novinku, ktorá znamená novú éru v oblasti domácich Wi-Fi bezpečnostných kamier – prvú Wi-Fi AC kameru na svete, ktorá ponúka okamžitý 180° pohľad na miestnosť v reálnom čase. Táto kamera prináša najširší uhol záberu zo všetkých porovnateľných kamier na súčasnom trhu.

D-Link_DCS-960L_(Front)_nowat

Wide Eye HD 180˚ širokouhlá kamera (DCS-960L) odstraňuje nutnosť použitia dvoch alebo viacerých kamier pre pozorovanie všetkého diania v miestnosti. Lepší prehľad si môžete zabezpečiť okamžite aj s menej prostriedkami. Zatiaľ čo väčšina pevných kamier ponúka najviac 130˚ uhol záberu, 180˚ zobrazenie znamená, že uvidíte všetko a nemusíte ani čakať na otočenie objektívu ako pri použití pohyblivých kamier. Pre sledovanie čo najväčšieho priestoru môžete teda kameru umiestniť nielen do rohov, ale prakticky kdekoľvek v miestnosti, a je tak menej pravdepodobné, že si ju votrelci všimnú. Kamera tiež nerobí žiadny hluk ako pohyblivé kamery pri otáčaní a nakláňaní, takže ju votrelci ani nebude počuť.

D-Link_DCS-960L_(Side)_nowat

Kamera je ideálne základné zariadenie pre ľudí, ktorí si chcú vlastnými silami zabezpečiť svoje domy alebo firmy. Prednosťou kamery je nielen kvalita HD videa, ale aj vstavaný mikrofón a automatické prepínanie denného a nočného videnia. Je tiež možné nakonfigurovať kameru tak, aby sledovala pohyb v určenej oblasti (napríklad okolo vstupných dverí alebo okien) alebo úroveň hlasitosti zvuku a aby pri detekcii pohybu alebo nadmerného hluku odoslala varovnú správu – alarm.

D-Link_DCS-960L_(Side_Left)_nowat

Wide Eye HD 180˚ širokouhlá kamera patrí k rastúcej rodine kamier podporujúcich internetovú službu mydlink, ktorá umožňuje získať jednoduchý a zabezpečený prístup ku kamere, jej ovládanie a sledovanie na diaľku cez smartphone, tablet alebo PC. Za prístup cez bezplatnú aplikáciu mydlink alebo online portál mydlink nie sú používateľom účtované žiadne poplatky a nepotrebujú ani žiadny špeciálny softvér.

D-Link_DCS-960L_(Back)_nowat

Súčasťou je 16 GB microSD karta, na ktorú môžu používatelia nahrávať videozáznam priamo v kamere. Nahrávať možno nepretržite, spúšťať nahrávanie podľa zadaného časového rozvrhu, alebo vždy keď nastane určená udalosť, napríklad pri detekcii pohybu.

Vlastnosti

  • 180-stupňové zorné pole– Najširší uhol pohľadu u nepohyblivej kamery pre bežných spotrebiteľov, ideálne pre veľké miestnosti a priestory s niekoľkými vstupmi.
  • HD 720p video– Detailný a ostrý obraz pre sledovanie vášho domu.
  • Unikátna technológie potlačenia skreslenia– Maximalizuje kvalitu obrazu a odstraňuje skreslenie.
  • Wi-Fi AC– Najnovšia dual-band Wi-Fi technológia pre väčšiu šírku pásma a lepší dosah.
  • Detekcia pohybu a zvukov – Pri detekcii pohybu alebo zvuku je možné poslať používateľovi varovnú správu.
  • Lokálne nahrávanie– 16GB MicroSD karta pre záznam v kamere.
  • Nočné videnie– Pohľad do vzdialenosti 5 metrov aj v úplnej tme vďaka vstavanému infračervenému LED osvetleniu.

Cena a dostupnosť

Kamera DCS-960L bude dostupná na Slovensku za odporúčanú maloobchodnú cenu 170,90 EUR vrátane DPH.

 

Značky: