Platia iba pomocou aplikácie Google Pay.

Aplikácia Google Pay sa teší na Slovensku veľkej obľube. Počas prvých dvoch mesiacov od jej spustenia ju využilo viac ako 10 tisíc používateľov. Tento počet je dnes určite vyšší, Google Pay funguje na našom trhu už polroka.

Banka mBank sa v tejto súvislosti rozhodla zistiť, či sa dá po Slovensku a Česku cestovať a užívať si zážitky bez hotovosti, iba s mobilnou aplikáciou v telefóne. Na Slovensko preto vyslala českú instagramerku _weef_ a do Čiech poslala Milana, ktorý cestuje bez mapy. Obaja instagrameri cestujú od 25. 8. a ich dvojtýždňová púť bez hotovosti sa postupne blíži ku koncu.

Instagrameri platia za všetky zážitky iba pomocou smartfónu a mobilnej aplikácie mBank. Jej výhoda spočíva v tom, že priamo v sebe obsahuje zabudovanú funkcionalitu pre Google Pay, takže už nepotrebujete žiadnu ďalšiu aplikáciu. Cestu oboch cestovateľov môžete sledovať na ich profiloch a tiež aj na profile banky mBank na rôznych sociálnych sieťach.

Zdroj: mBank

Prečítajte si aj:

mBank: Google Pay využíva 3300 Slovákov, služba láka najmä mužov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté