Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po chrípkach, nádche, nedostatku slnka a zimnom ovocí a zelenine bez chuti si vaše telo zaslúži poriadnu porciu vitamínov a minerálov. S nápaditými smoothie, obedom pripraveným v pare a inteligentnou osobnou váhou nedáte jarnej únave šancu!

Odšťavovač Philips HR1922/20
S technológiou FiberBoost pripravíte džús, ktorý má až o 50% viac vlákniny. Každý si tiež podľa chuti vyberie hustotu šťavy – čím viac dužiny, tým viac vlákniny, ktorá vám pomôže k správnemu zažívaniu a fungovaniu metabolizmu. Do veľkej plniacej trubice (80 mm) môžete vkladať celé kusy ovocia a zeleniny, hladké sito je ľahko umývateľné od zachytených kúskov ovocia a zeleniny a kapacita nádoby na šťavu je 1 l a nádoby na dužinu 2,1 l. Funkcia Dripstop proti odkvapkávaniu sa aktivuje jednoducho otočením náustky. Cena je 192,70 €.

Smoothie maker Sage BPB620 – nová prémiová značka v SR
Mixér je určený na prípravu čerstvých smoothie z ovocia, zeleniny i orechov, ktoré sú plné vitamínov, minerálov a enzýmov. V balení nájdete trojicu hrnčekov (2 × 500 ml a 1 x 700 ml) s praktickým viečkom, vďaka ktorým si môžete svoje smoothie odniesť do práce, na cvičenie alebo ho dať deťom do školy. Pre drvenie orechov, semienok, korenia a podobných tvrdších prísad využijete menšiu nerezovú nádobu. Nožový systém Kinetix a výkonný motor 1000 W rozdrví všetky potraviny na tie najjemnejšie častice. Sage je novou prémiovou značkou v SR, ktorá ponúka malé kuchynské spotrebiče. Cena je 195,27 €.

Fitness mixér Electrolux ESB2500
Mixér je ideálny pre prípravu rôznych čerstvých ovocných, zeleninových či proteínových kokteilov, takže ho využijú aj športovci a nadšenci do zdravého životného štýlu. Súčasťou balenia sú dve plastové nádoby (bez BPA) s viečkom o objeme 600 ml, ktoré slúžia ako pre prípravu kokteilov, tak aj pre ich prenášanie a konzumáciu. Cena je 47 €.

Mixér v retro dizajne KitchenAid 5KSB5553EAC

Univerzálny pomocník je ideálny pri príprave kokteilov, smoothie, dresingov, nátierok, výživ, polievok, omáčok či ľadovej triešte. Celokovový mixér je vybavený sklenenou nádobou s objemom 1,5 l, ostré nože z nerezovej ocele zvládnu drvenie ľadu a rýchle rovnomerné mixovanie a funkcia pomalého štartu zabraňuje vystreknutiu obsahu mimo nádobu – mixovanie začína pozvoľna a postupne sa zrýchľuje. Vyberať môžete zo 6 rýchlostí a nechýba ani tlačidlo Pulse pre okamžité navýšenie otáčok. Cena je 204,80 €.

Kuvings Fermentor – výrobník syrov, jogurtovač

Staňte sa expertom na výrobu domácich jogurtov, čerstvých syrov, octov, nakladanej zeleniny, čalamády, sirupov alebo ovocného vína. Tieto pochúťky vyrobené na princípe kvasenia sú mimoriadne zdravé a chutné! Napríklad grécky jogurt patrí medzi päť najzdravších potravín vôbec. Objem nádoby je 2 l a súčasťou balenia je i kuchárka. Cena je 185 €.

Parný hrniec ETA Calderon Vital

Potraviny pripravené v pare nestrácajú svoju prirodzenú chuť ani vitamíny. V hrnci sa para začne tvoriť už v priebehu 30 sekúnd, hrniec disponuje 3 oddelenými parnými nádobami o celkovom objeme 9 l a v balení nájdete misku na ryžu aj držiak na vajcia. Praktický je aj 30 minútový časový spínač. Cena je 94,90 €.

Multifunkčný hrniec CrockPot CSC024X

V hrnci vytvoríte lahodný a zdravý obed pre celú rodinu. Využite niektorú z 5 ponúkaných inteligentných funkcií (varenie v pare, pomalé varenie, opekanie, pečenie, restovanie) s možnosťou nastavenia teploty a času. Hliníková nádoba s nepriľnavým povrchom má objem 5,6 l a je vybavená aj automatickým udržiavaním teploty. Súčasťou balenia je odmerka na ryžu, nerezový nástavec pre pečenie a kuchárka. Cena je 185,47 €.

Vstavaná parná rúra Electrolux EOB6631BOX

Kombinácia varenia v pare a teplovzdušného varenia s ventilátorom vám dáva rad možností, ako si pripraviť zdravé chrumkavé pokrmy. Energetická trieda je A + a objem 72 l. Praktická sonda na mäso je vychytávka, ktorá kontroluje správnu teplotu vo vnútri pokrmu. Rúra je vybavená špeciálnou funkciou na prípravu pizze, ukazovateľom zvyškového tepla a detskou poistkou. Cena je 599 €.

Inteligentná nutričná ​​kuchynská váha ETA Nutri Vital

Nutričná ​​váha ETA NUTRI VITAL s inteligentnou aplikáciou NUTRI VITAL sleduje a zaznamenáva hodnoty jedálnička a pomáha vám tak strážiť jeho skladbu. Aplikácia má zoznam nutričných hodnôt pre viac ako 470 položiek potravín a pri každej vám zobrazí obsah bielkovín, tuku, sacharidov, vlákniny, soli a energetickú hodnotu (v kcal i kJ). Váhu prepojíte s mobilom či tabletom cez Bluetooth a môžete tu nastaviť meranie v rôznych jednotkách g / oz / lb: oz / ml / fl’oz. Zvládne zvážiť až 5 kg surovín s minimálnou odchýlkou ​​1 gram. Cena je 30,90 €.

Inteligentné hodinky Apple Watch Series 3

Skvele vyzerajúce hodinky so zabudovanou GPS a výškomerom budú starostlivo merať všetky vaše aktivity. Všetky dôležité údaje (vzdialenosť, trasu i rýchlosť) zaznamenajú a spolu s hudbou z Apple Music vytvoria ideálne podmienky pre maximálne efektívny tréning. Sledujú tiež váš srdcový tep v priebehu celého dňa. Bez akéhokoľvek puzdra sú vodeodolné až do 50 metrov, využiť ich teda môžete aj pri plávaní. S hodinkami budete stále na príjme, batéria vydrží až 18 hodín a k dostaniu sú s pohodlným remienkom v niekoľkých farebných odtieňoch. Cena je od 369 €.

Inteligentná osobná váha GARMIN Index

Na veľkom prehľadnom displeji uvidíte komplexnú analýzu zloženia svojho tela (pomer svalovej hmoty a tukov, hmotnosť kostí, množstvo vody v tele). Do internej pamäte prístroja je možné uložiť až 16 rôznych užívateľských profilov (vek, výšku, pohlavie). Cez Bluetooth, Wi-Fi alebo ANT+ ju prepojíte so svojím smartfónom, tabletom alebo počítačom a s tréningovým denníkom Garmin Connect alebo Garmin Connect Mobile. V ponuke je v čiernej a bielej farbe za 171,49 €.

Všetky produkty zoženiete v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.