Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľké spotrebiče s našou komfortnou DATART dopravou rozváža aj na Štedrý deň. Novú pračku, chladničku, šporák či televízor DATART vynesie až do bytu, rozbalí, zapojí, a ak treba, odvezie aj starý spotrebič. Navyše si po sebe aj uprace. Vzhľadom k veľkej obľube využívania tejto služby o ňu DATART očakáva, tak ako každý rok, veľký záujem, a preto zákazníkom radí urobiť objednávky do 15. decembra.

Ostatné spotrebiče odporúča v prípade záujmu dovozu domov alebo do práce objednať do pondelka 21. decembra. Po tomto dátume odporúča zakúpenie tovaru na predajni alebo cez e-shop s vyzdvihnutím tovaru na predajni. Na výdajných miestach na čerpacích staniciach SLOVNAFT si objednaný tovar môžete pohodlne vyzdvihnúť cestou z práce ešte aj 24.12.2015, samozrejme ZADARMO, informuje Iva Pavlousková, PR Manager spoločnosti DATART.

DATART odporúča zákazníkom zájsť si do kamennej predajne, kde si môžu tovar pozrieť a vyskúšať. S výberom vhodného darčeka im poradia zaškolení predavači. Všetky predajne DATART sú otvorené aj na Štedrý deň, väčšinou do 12:00 hod. Konkrétne otváracie hodiny sa riadia otváracími hodinami nákupných centier, kde má DATART predajne.

Značky: