Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 17. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Apple oznámi nové iPady 7. mája spoločne s Apple Pencil 3

Je to oficiálne, Apple predstaví nové iPady 7. mája 2024 o 16.00 slovenského času. Apple rozposlal pozvánky novinárom a na svojom webe apple.com/apple-events vytvoril novú udalosť, ktorá je venovaná práve iPadom. Prostredníctvom tohto webu budete môcť sledovať oznámenie nových tabletov naživo aj vy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Séria Infinix Note 40: Tri nové smartfóny s exkluzívnym nabíjaním

Spoločnosť Infinix sa radí medzi populárne značky v segmente dostupných telefónov ako na slovenskom, tak aj na českom trhu. Jej podiel na trhu je podobný známym značkám ako je Motorola či HONOR. Ani takáto úspešná integrácia na náš trh však výrobcu neodrádza od toho, aby sa neustále zlepšoval a ukazoval, že aj skvele vybavené smartfóny sa dajú predávať za nižšie ceny. Presne o tomto je nová séria Infinix Note 40, ktorá pozostáva hneď z troch nových smartfónov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Telekom: SWIPE je nový neobmedzený paušál pre mladých za 22 eur. K dispozícii budú aj lacnejšie varianty

Telekom predstavil nový paušál SWIPE, ktorý začne ponúkať od 2. mája 2024. Respektíve, SWIPE nie je iba paušál, je to úplne nová platforma, ktorá má svoju vlastnú mobilnú aplikáciu s rovnakým názvom a je určená pre používateľov vo veku od 15 do 28 rokov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Dve verzie Microsoft Office skončia

Informácia o konci podpory Office 2016 a 2019 bola známa už v januári. Microsoft svoje kancelárske balíky podporoval približne po dobu 10 rokov. Dnes najviac propaguje kancelársky balík Microsoft 365, ktorý sa zaraďuje medzi služby s predplatným. Používatelia dostávajú kontinuálne vylepšenia, no zároveň musia platiť mesačný alebo ročný poplatok. Obe uvedené verzie budú mať ukončenú dobu životnosti dňa 14. októbra 2025.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. SkyShowtime už na Slovensku ponúka aj predplatné s reklamami

Streamovacia služba SkyShowtime od 23. apríla 2024 zaradila do ponuky novú formu predplatného s reklamami. Jeho cena je 4,99 eur mesačne, resp. 39,99 eur ročne. Nové Štandardné predplatné s reklamami je dostupné na všetkých viac ako 20 trhoch spoločnosti SkyShowtime vrátane Slovenska.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Hisense prináša nové televízory, ktoré si dokonale užijete pri športe, hrách a filmoch. Toto sú ich ceny

Ľudia sa dnes zaujímajú hlavne o veľké televízory a Hisense ponúka aj modely s uhlopriečkou až 2,8 m. Hisense celkovo pridal na rozmere obrazovky a na výber je teraz viacero možností. Tento rok je v znamení športu a vrcholom je futbalový šampionát UEFA EURO 2024. Hisense parí medzi rozhodujúcich sponzorov. Futbalové zápasy bude možné na nových televízoroch sledovať aj na obrovských obrazovkách a s technológiami, ktoré fanúšikom zabezpečia ešte intenzívnejšie zážitky.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: