Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzinárodná blockchainová spoločnosť DECENT sídliaca v Bratislave informovala o spustení prvého blockchainového inkubátora na Slovensku. Od roku 2015 sa tejto firme podarilo spustiť niekoľko blockchainových projektov po celom svete v odvetviach ako šírenie digitálneho obsahu, gaming, charita, letectvo alebo energetika, pričom potenciál technológie siaha do mnohých ďalších.

DECENT sa stal počas tohto pomerne krátkeho obdobia významným hráčom vo svete blockchainu, a preto sa rozhodli podporiť nové blockchainové projekty a talenty. Prvý blockchainový inkubátor na Slovensku dostal meno DCube.

Pýtate sa, aké služby dokáže blockchainový inkubátor ponúknuť? DCube je určený pre všetkých vývojárov, študentov, či podnikateľov, ktorí chcú vo svojich projektoch využiť technológiu blockchain a priniesť tak na trh jedinečné projekty. Trojmesačný program, ktorý v sebe zahŕňa technické konzultácie, tvorbu podnikateľského plánu, networking a pomoc s financovaním, je ideálnou štartovacou čiarou, aby aj Slováci dokázali uspieť v neustále vyvíjajúcom sa svete blockchainu.

DECENT má ambíciu budovať ekosystém zameraný na budovanie nových projektov. Záujemcovia o využívanie služieb DCube sa môžu registrovať na webovej stránke DCube. Spoločnosť je pripravená taktiež budovať partnerstvá s univerzitami a ďalšími centrami, ktoré majú záujem o vytváranie priestoru pre blockchainové inovácie.

Značky: