DevOps predstavuje častú odpoveď na otázky týkajúce sa zlepšenia chodu firmy, inovácií, šetrenia času, financií a zvyšovania efektivity. Čo to ten DevOps vlastne je?

13. októbra 2020 sa môžete pripojiť na konferenciu špecializovanú práve na tento fenomén posledných rokov. DevOps Day 2020 ONLINE otvára brány do najmodernejšieho sveta DevOps, ktorý by mala poznať každá firma.

Ako odbúravať zbytočné činnosti a tým pripraviť procesy k automatizácii a využitiu moderných technológií pre zrýchlenie práce?

Okrem teoretického hľadiska získate prehľad o novinkách a trendoch, nadobudnete inšpiráciu, rôzne nové pohľady na vec a na praktických príkladoch uvidíte správne fungovanie tohto prístupu.

Na konferencii sa predstaví ,,DevOps smotánka“ – skúsení domáci, ale aj zahraniční odborníci s dlhoročnou praxou. Odvysielané budú prednášky od expertov ako Martin Vitouš (konzultant, kouč a mentor), Alexey Leyman (IT leader fokusovaný na MultiCloud, DevOps a digitalizáciu), Paul Wilkinson (Business Development Director), Tomáš Filip (DevOps Lead), Luca Ingianni (konzultant, lektor a autor tréningových materiálov v DevOps space), Lucie Nová (manažérka IT projektov), Tomáš Honzák (Chief Information Security Officer), Siddharth Pareek (viceprezident konzultačnej spol. DevOps Center of Excellence pre Európsku centrálnu banku), Vladimír Kufner (procesný architekt a aplikačný architekt OSS), Paul Mateos (DevOps tréner) a Ondřej Šika (DevOps inžinier).

Odborný program bude rozdelený do 2 streamov, z ktorých prvý sa bude venovať DevOps pre business a druhý bude obsahovať témy technického DevOps pre praktické využitie.

Spoločne sa pozrieme na to, aké prekážky nás v IT môžu stretnúť a ako sa dajú riešiť.

Registráciu a všetky podrobnosti nájdete na www.devopsday.sk.

V rámci vstupu na túto konferenciu je k dispozícii LIVE chat pre vaše otázky a taktiež 7-dňový prístup k záznamu prednášok, takže vám nič neunikne.

Značky: