Doručovateľské spoločnosti využívali sobotné doručovanie vždy len ako doplnkovú službou. Tá bola vždy spoplatnená nad rámec a využívaná len v nevyhnutných prípadoch. DHL Parcel sa to rozhodlo zmeniť. Od 7. novembra 2015 funguje služba, vďaka ktorej vám kuriér prinesie balíček aj v sobotu po celom území Slovenska a najmä bez rozdielu v cene Už žiadne príplatky!

dhlparcel_sobotnedorucenie1_nowatFirmy získajú výhodu pred konkurenciou

„Cieľom sobotného doručovania je, aby slovenské firmy mohli posielať tovar svojim klientom, či zákazníkom aj v sobotu, pričom nezaplatia ani o cent viac, v porovnaní s bežnými službami. Práve tým chceme napomáhať slovenským firmám lepšie plánovať logistiku a rozvíjať ich biznis,“ informuje o spustení novej služby Richard Bebjak z DHL Parcel Slovensko. Sobotné doručovanie tak firmám môže za týchto podmienok priniesť podstatný náskok pred konkurenciou.

Zákazníkov potešíme aj cez víkend

Slovenský zákazník je častejšie zastihnuteľný cez víkend ako počas týždňa. Napriek tomu boli služby sobotného doručovania na našom území využívané len v nevyhnutných prípadoch. DHL Parcel Slovensko očakáva rapídnu zmenu. „Spoločnostiam, ako sú napríklad aj eshopy pomôže táto služba doručovať tovar rýchlejšie, zastihnúť zákazníka doma a najmä pred Vianocami stihnúť všetky dodania objednaných darčekov,“ hovorí Richard Bebjak z DHL Parcel Slovensko.

dhlparcel_sobotnedorucenie2_nowatSobotné doručovanie sa tak vďaka DHL Parcel zaradí medzi štandardné doručovateľské služby. Tým to ale zďaleka nekončí. V najbližšom období sa na Slovensku môžeme tešiť aj na doručenie cez ParcelShopy alebo pripravovanú medzinárodnú službu vrátenia tovaru, či hodnotenia služieb zákazníkmi.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.