Prekvapením je dostupnosť PC verzie.

Blizzard oficiálne oznámil, že dlho očakávaná hra Diablo Immortal bude k dispozícii od 2. júna 2022 vo forme otvorenej beta verzie pre smartfóny a takisto aj pre počítače so systémom Windows. Dostupnosť PC verzie je prekvapením, nakoľko pôvodne bola hra oznámená iba pre mobilné zariadenia so systémom Android a iOS.

Diablo Immortal je vo vývoji viac ako 4 roky. Vo finálnej podobe, ktorej otvorenú beta verziu si zahráme už v júni, ponúkne cross-play funkcionalitu. Znamená to, že v hre sa stretnete s ostatnými hráčmi a to bez ohľadu na to, či hrajú na smartfóne alebo na počítači. Takisto bude k dispozícii synchronizácia postupu v hre medzi platformami, takže môžete hrať na smartfóne a neskôr pokračovať na počítači, resp. naopak.

Diablo Immortal si budete môcť stiahnuť zadarmo, hra bude financovaná z mikrotransakcií. Blizzard takisto zverejnil prvé zábery z finálnej verzie, ktoré si môžete pozrieť na YouTube. A pokiaľ vás hra zaujala, do otvorenej beta verzie sa môžete predregistrovať na oficiálnej stránke.

Zdroj: Blizzard

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit