Oprava je na ceste.

Práce na najnovšej verzii hry Diablo Immortal trvali takmer 4 roky. Aktuálne je už dostupná pre používateľov systémov iOS, Android a PC. Po uvedení hry, ktoré prebehlo 2. júna, sa však zistilo, že niektoré telefóny od Samsungu (s čipovou sadou Exynos) túto hru nevedia správne spustiť.

Spoločnosť Blizzard, ktorá hru vydala, však prisľúbila, že opravu vydá čo najskôr. Správy o problémoch sa objavili na rôznych fórach, kde sa používatelia začali sťažovať na rôzne technické problémy. V konečnom dôsledku bola hra na zariadeniach s čipsetom Exynos nehrateľná. Podľa portálu Engadged sa používatelia stretávali s najvýraznejším problémom, ktorým bolo nesprávne načítanie textúr.

Zdroj: Samsung
Diablo Immortal si zatiaľ nezahráte na niektorých smartfónoch od Samsungu

Aktuálne sa v spoločnosti Blizzard tomuto problému venujú naplno a vynakladajú všetko úsilie na jeho odstránenie. Zdá sa však, že jediným riešením pre dotknuté zariadenia je dočasné zamedzenie prístupu k hre, pokým spoločnosť vzniknutý problém nevyrieši.

Problémy s hrou sa prejavili predovšetkým na starších modeloch Samsung Galaxy (napr. Galaxy S10, Note10 a A51 5G), avšak neobišli ani najnovšiu sériu Galaxy S22. 

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.