Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI Slovakia s radosťou oznamuje zaradenie dvoch nových športových programov, Nova Sport 5 a Nova Sport 6, do svojej ponuky už od 7. júna. Dostupné budú nielen v satelitnej distribúcii, ale aj v novej DIGI televízii cez internet. Zákazníci DIGI sa tak môžu tešiť na návrat Formuly 1, MotoGP či UFC do športovej ponuky.

Programy Nova Sport 5 a Nova Sport 6 sú najnovšími prírastkami do rodiny Nova Sport, ktorá ponúka to najlepšie zo svetového športu. Najprestížnejšia motoristická séria Formula 1 sa teda znova vracia na obrazovky DIGI na programe Nova Sport 5. Diváci sa môžu tešiť nielen na samotné závody, ale aj na prenosy všetkých tréningov a kvalifikácií, súťaže F2, F3. V ponuke motošportu bude novinkou ženská séria F1 Academy. Nova Sport 6 poteší fanúšikov závodov cestných motocyklov v podobe prenosov zo závodov MotoGP či WorldSBK. Na svoje si prídu aj priaznivci bojových športov vďaka vysielaniu turnajov UFC.

„Športová ponuka DIGI sa opäť posilní a naši zákazníci môžu sledovať vyzývateľov RedBullu vo Formule 1 či sledovať príbehy bojovníkov v UFC,“ uviedol Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

Do konca augusta budú prestížne športové kanály dostupné aj pre zákazníkov s nižšími balíkmi

Pre zákazníkov DIGI internetovej televízie bude Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport a Nova Sport 6 bude zaradený do základného balíka TV L. Pre zákazníkov DIGI satelitnej televízie budú oba nové programy dostupné v balíku Platinum. V prípade káblovej televízie od DIGI bude program Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport.

Pri príležitosti pridania nových kanálov budú oba programy dostupné do konca augusta aj v nižších základných balíkoch. Zákazníci so satelitnou TV budú mať prístup k obom programom od balíka Premium, zatiaľ čo v prípade internetovej televízie budú dostupné aj pre zákazníkov so základným balíkom L. Káblová televízia ponúkne voľné vysielanie programu Nova Sport 5 zákazníkom so základným balíkom L alebo Premium.

Najlepšia športová ponuka za skvelú cenu

DIGI má šport vo svojej DNA a svojim zákazníkom ponúka to najlepšie zo svetového športu už dlhé roky. Zriadenie DIGI TV nikdy nebolo ľahšie vďaka novej DIGI TV cez internet. Navyše, všetky služby sú teraz dostupné za skvelú akciovú cenu už od 1 € na prvé 3 mesiace.

Viac informácií nájdete na www.digislovakia.sk

Značky: