Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI SLOVAKIA naďalej prináša najlepší výber športových kanálov, exkluzívne živé prenosy a špičkový obsah, ktorý nadchne každého športového nadšenca.

Navyše v rámci aktuálnej kampane ponúka svojim zákazníkom novú internetovú televíziu za zvýhodnenú cenu už od 1 € na prvé 3 mesiace. Ako bonus je možné získať aj extra balík Premium šport zadarmo na prvé 3 mesiace.

Svetový ŠPORT na dosah ruky

Fanúšikom futbalu DIGI SLOVAKIA umožňuje sledovať zápasy najprestížnejších futbalových líg na jednom mieste. Vo svojom portfóliu má tie najlepšie zápasy z anglickej Premier League, svetovej Ligy Majstrov, ale aj najlepší futbal z európskych trávnikov – LaLiga, Bundesliga a Serie A. Diváci si tak budú môcť užiť napínavé zápasy, majstrovské výkony a nezabudnuteľné futbalové momenty priamo                     z pohodlia domova.

Samozrejme, DIGI nezabúda ani na fanúšikov ďalších športov. Na svoje si prídu aj priaznivci motoristického športu, ktorým prináša exkluzívne priame prenosy Formuly 1 či Moto GP. Okrem toho sa diváci môžu tešiť aj na tenisové súťaže najvyššej úrovne, prestížne cyklistické podujatia, zápasy americkej NFL a mnoho ďalšieho.

EXTRA BALÍKY ŠPORTOVÝCH PROGRAMOV ZADARMO pre nových aj existujúcich zákazníkov

Od 1. augusta si môžu zákazníci DIGI aktivovať extra balíky so športovým obsahom úplne zadarmo na prvé 3 mesiace. Zákazníci satelitnej televízie získavajú benefit v podobe služby DIGI GO a archív. Pre zákazníkov internetovej a káblovej televízie DIGI naďalej ponúka skvelú cenu už od 1 € na prvé 3 mesiace.

NOVÁ INTERNETOVÁ TV

Internetová televízia je novinkou v našej ponuky a okrem jednoduchej inštalácie, 7-dňového archívu           v cene ponúka aj bohatú programovú ponuku, z ktorej si vyberú nielen športoví fanúšikovia. V ponuke viac ako 100 TV programov nájdu množstvo filmových, dokumentárnych, ale aj detských kanálov, ktoré potešia každého člena rodiny, a to všetko za skvelú cenu už od 1 € mesačne.

Značky: