Na Slovensku štartuje boj medzi exkluzívnymi športovými TV kanálmi.

TV kanál DIGI Sport oznámil, že od budúcej sezóny bude vysielať taliansku futbalovú ligu Serie A. Tá sa vracia do ponuky tohto televízneho kanálu po troch rokoch a to minimálne na rovnako dlhé obdobie.

Talianska futbalová liga bude atraktívna aj pre fanúšikov českých a slovenských futbalistov. České farby v Serii A by mali hájiť Patrik Schick, Jakub Jankto, Antonín Barák, Ladislav Krejčí, Martin Graiciar a Stefan Šimič, tie slovenské Milan Škriniar, Marek Hamšík, Norbert Gyömbér, Martin Valjent, David Hancko a Samuel Mráz. Navyše na svoju šancu čaká v juniorských tímoch aj viacero mladíkov.

Doplnené 11. 7. 2018: Ostrovný futbal na DIGI Sport bude v najbližšej sezóne zahŕňať nielen Premier League a Championship, škótsku Premiership, ale už aj FA Cup. Licenciu na anglickú pohárovú súťaž získalo DIGI Sport na obdobie 3 rokov.

DIGI Sport plánuje okrem Serie A aj ďalšie prekvapenie. To oznámi o týždeň, v stredu 18. júla o 13:00. Pripomeňme, že Ligu majstrov získal na najbližšie tri roky konkurenčný Orange Sport.

Zdroj: DIGI

Prečítajte si aj:

Orange Sport začína 15. augusta. Okrem Ligy majstrov by mal ponúknuť slovenskú Fortuna ligu a český šport

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit