Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

„Upgrade your comfort zone“ („Vylepšite svoju zónu pohodlia“) – na základe tohto sloganu predstaví Mercedes-Benz v utorok 23. februára 2021 o 14:00 novú Triedu C formou digitálnej svetovej premiéry na platforme Mercedes me media.

Digitálnu svetovú premiéru novej Triedy C možno sledovať naživo na https://media.mercedes-benz.com/c-class. Následne bude záznam k dispozícii ako video na požiadanie.

Popri digitálnej svetovej premiére novej Triedy C, získajú zástupcovia médií na platforme Mercedes me media podrobné informácie a služby. Okrem originálneho znenia v anglickom jazyku sú k dispozícii na čítanie a stiahnutie aj prepisy v celkovo deviatich jazykoch. Okrem toho sú k dispozícii rozsiahle tlačové materiály ako videá, grafiky, tlačové správy a fotografie. V rámci digitálnej svetovej premiéry je aj možnosť virtuálnej diskusie s odborníkmi z Mercedes-Benz.

Značka Mercedes-Benz sa s novou Triedou C vydáva do efektívnejšieho a ešte digitálnejšieho sveta a vytvára všestrannú komfortnú zónu budúcnosti – útočisko, ktoré kombinuje zjavné protiklady ako športovosť a komfort s efektívnosťou, emóciou a inteligenciou, a definuje tak moderný luxus. Ako prvý konštrukčný rad výrobcu je nová modelová generácia plne elektrifikovaná. Ďalšou novinkou je, že po novej Triede S dostáva aj nová Trieda C druhú generáciu MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Vďaka tomu je interiér ešte digitálnejší a inteligentnejší.

 

Značky: