Smartfóny, tablety, videá, sociálne siete – zamestnanci dnes žijú svoje digitálne životy a takúto skúsenosť očakávajú aj v práci. Zažiť ju môžu aj pri školeniach, firemnom vzdelávaní či rozvojových aktivitách. Návod „ako na to“ ponúkne konferencia Digitálne technológie pre vzdelávanie a rozvoj. Ostrieľaní spíkri sa podelia o svoje praktické skúsenosti a ukážu, ako možno pomocou moderných nástrojov zmeniť doterajší postrach zamestnancov i HR oddelení na príjemný benefit.

Pri podujatí, ktoré sa bude konať 25. a 26. mája 2017, spojili sily HRcomm a odborný partner, spoločnosť e-learnmedia. Do Demänovskej doliny sa im podarilo pozvať špičkových odborníkov, ktorí ukážu nielen najnovšie trendy, ale podelia sa aj o praktické riešenia výziev, ktoré digitálna transformácia prináša do každého biznisu.

Vo Wellness hoteli Chopok odznejú prezentácie a prípadové štúdie na tému talent manažmentu a rozvoja zamestnancov, ale i praktické tipy, ako pristupovať napríklad k tvorbe e-kurzov či budovaniu firemných sociálnych sietí.

Riaditelia ľudských zdrojov, manažéri vzdelávania, špecialisti vzdelávania a rozvoja sa počas dvoch dní dozvedia všetko podstatné o trendoch v oblasti elektronického vzdelávania a digitálnych technológií vo vzdelávaní. Budú môcť načerpať inšpiráciu z prípadových štúdií, či si počas interaktívnych workshopov sami vyskúšať novinky.

Konferencia „Digitálne technológie pre vzdelávanie a rozvoj“
25. – 26. 5. 2017, Demänovská Dolina, Wellness Hotel Chopok ****
Chcem sa zaregistrovať, teraz>>

 

Príklady priamo z praxe

Zistia napríklad, ako sa sieť lekární Dr. Max popasovala s potrebou kontinuálne vzdelávať viac ako 1500 zamestnancov vo vyše 250 lekárňach na celom Slovensku. Nie je to čisto len logistický problém – spoločnosť musela vymyslieť, ako nastaviť vzdelávací systém tak, aby ho zamestnanci vnímali ako prínos. Na konferencii predvedú riešenie, ktoré z e-learningu robí interaktívny a moderný portál, vyhovujúci rôznym požiadavkám.

Otázky, ako pristupovať k e-learningu ako jednému z nástrojov firemného vzdelávania a rozvoja, si kládli aj v jednej z najväčších slovenských bánk. O svoje skúsenosti s využívaním LMS (Learning Management System) či napríklad webinárov vo vzdelávaní zamestnancov banky sa podelia odborníci z VÚB.

Zamestnanci Slovenskej pošty to za vzdelaním nemajú nikdy ďaleko. Školenia absolvujú vo virtuálnych učebniach, čo im prináša mnohé výhody.

Konferencia prinesie aj odpovede na ďalšie otázky: ako nastaviť funkčný model HR, ktorý by bol na jednej strane štandardizovaný a zároveň by zohľadňoval lokálne odlišnosti, či ako vyťažiť z elektronického vzdelávania čo najviac pomocou interaktívnych videí. Účastníci sa dozvedia aj o tom, čo majú spoločné sociálne siete a systémy pre manažment vzdelávania, aj to, ako preniesť rozvoj zamestnancov na obrazovky ich mobilov alebo tabletov. Chýbať nebudú ani najnovšie trendy z oblastí virtuálnej a rozšírenej reality.

Na konferencii vystúpia spíkri zo spoločností ako Articulate, Google, Knauf Insulation, Orange a ďalší.

Najlepšie je zažiť

Účastníci konferencie budú mať možnosť zúčastniť sa aj praktických workshopov. Naučia sa napríklad ako vyskladať úspešný mikrolearningový projekt a vyvarovať sa základných chýb.

Konferencie HRcomm sú známe aj vďaka vynikajúcej priateľskej atmosfére, ktorá predurčuje k výmene skúseností, nadväzovaniu nových kontaktov či priateľstiev. Raz zažiť je lepšie ako stokrát počuť.

Konferencia je spoločným 20. ročníkom konferencie HRcomm a 7. ročníkom e-learnmedia CAFÉ. Mediálnym partnerom podujatia je aj portál TOUCHIT.sk.

Konferencia „Digitálne technológie pre vzdelávanie a rozvoj“
25. – 26. 5. 2017, Demänovská Dolina, Wellness Hotel Chopok ****
Chcem sa zaregistrovať, teraz>>

 

Značky: