NETGEAR oznámil vylepšenie svojho digitálneho plátna Meural. Digitálny rámček začne podporovať kryptomenovú peňaženku Phantom v auguste 2022. To umožní zberateľom NFT jednoducho prepojiť svoju peňaženku s rámčekom a zobraziť na ňom digitálne umelecké diela.

Platforma Meural zahŕňa digitálne plátno pripojené cez Wi-Fi, najväčšiu knižnicu streamovaného umenia a fotografií Meural Art Library, aplikáciu pre smartfóny a webový portál.

Majitelia digitálneho plátna od Meural majú teraz k dispozícii rozšírenú škálu možností týkajúcich sa nezameniteľných tokenov (NFT). O tejto téme príšeme aj v augustovom vydaní TOUCHIT. v skratke, sú to overené certifikáty vlastníctva digitálnych predmetov. Doteraz ste mohli k online platforme pripojiť kryptografické peňaženky MetaMask a Coinbase a teraz sa môže používať peňaženka Phantom, ktorá funguje na blockchaine Solana. Kryptografické peňaženky sa používajú na zhromažďovanie, zobrazovanie a zabezpečenie zbierok NFT.

Solana, Phantom & Meural

Blockchain Solana, ktorý v roku 2017 vytvoril Anatolij Jakovenko, sa spája s najrýchlejšie rastúcim ekosystémom kryptomien na svete. Na Solane sa budujú tisíce projektov, ktoré zahŕňajú decentralizované financie (DeFi), NFT, Web3 a ďalšie. Tento verejný blockchain s otvoreným zdrojovým kódom podporuje inteligentné zmluvy vrátane NFT a rôznych decentralizovaných aplikácií (dApps). Vďaka integrácii Phantomu bude môcť Meural ponúknuť používateľom prémiový zážitok z prehliadania prostredníctvom ekosystému Solana.

Používatelia peňaženky Phantom sa k nej teraz budú môcť veľmi jednoducho pripojiť prostredníctvom webovej platformy Meural, vybrať si NFT, ktoré chcú vidieť na svojom rámčeku a diela sa nahrajú na platformu spolu s overiteľným QR kódom a súvisiacimi metadátami.

Digitálne rámčeky Meural: miesto pre umenie a rodinné fotografie

Meural je súčasťou portfólia NETGEAR Smart Home od roku 2018. Prémiové digitálne plátno možno ovládať gestami, na počítači, prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo hlasom (s Amazon Alexa). Zariadenie umožňuje denne komunikovať s umením prostredníctvom knižnice s viac ako 30 000 licencovanými umeleckými dielami.

Značky: