Synology predstavilo novinku – 4-šachtovové zariadenie Synology DiskStation DS423+, pričom je určené pre domáce kancelárie a menšie firmy.

Postavené je na operačnom systéme Synology DiskStation Manager (DSM) a predstavuje komplexné riešenie ochrany a správy firemných dát, spoluprácu na dokumentoch, vzdialený prístup k súborom a slúži aj ako ústredný prvok sledovacieho systému zloženého z IP kamier. Výhodou je kompaktná veľkosť, ktorá je podobná ako pri malom stolom počítači.

Zariadenie DS423+ v porovnaní so svojim predchodcom indexuje fotografie o 21 % rýchlejšie. Vďaka maximálnej kapacite úložiska 72 TB je zariadenie DS423+ vhodné pre tímy profesionálov a malé firmy. Systém DSM používa súborový systém Btrfs, ktorý chráni vaše dáta pred poškodením a pomocou technológie snímok vám umožňuje rýchlo vrátiť späť všetky nezamýšľané alebo úmyselne škodlivé zmeny.

Aj s integráciou cloudu

Zariadenie DS423+ prináša správu a zdieľanie súborov pomocou služby Synology Drive, ktorá kombinuje prístup k súborom na rôznych platformách. Tímy, ktoré pracujú na diaľku a firmy, ktoré prevádzkujú systém na niekoľkých miestach, môžu pomocou synchronizácie súborov medzi pracoviskami dosiahnuť zrkadlenie obsahu medzi zariadeniami Synology.

Funkcie hybridného cloudu ponúkané službou Synology Hybrid Share vám umožňujú využiť výhody lokálneho a cloudového úložiska a ukladanie studených dát do cloudu a súčasným uchovávaním často používaných súborov v medzipamäti zariadenia a zabezpečiť prístup k týmto súborom rýchlosťou siete LAN.

Kompaktný server pre video dohľad

Synology Surveillance Station je výkonný systém na správu videa. Služba Surveillance Station svojim rozhraním v zariadení DS423+ uľahčuje nastavenie a správu až 40 kamier. V nasadeniach rozmiestnených v rozsiahlych oblastiach alebo vo viacerých budovách je možné preloženie plánov podlaží a máp so službou Google Maps alebo OpenStreetMap.

Služba Surveillance Station umožňuje ľahké šifrovanie, zálohovanie a archiváciu záznamov a taktiež súčasné nahrávanie záznamu do cloudu prostredníctvom voliteľnej služby C2 Surveillance.

Zdroj: Synology

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.