Netflix a HBO Max dostanú novú konkurenciu.

Streamovacia služba Disney+ bude dostupná pre slovenských používateľov od 14. júna 2022. Cena mesačného predplatného bude 7,99 eur, k dispozícii bude aj ročné predplatné za poplatok 79,90 eur. Oficiálne to oznámila spoločnosť The Walt Disney Company, ktorá službu prevádzkuje.

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach, podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia detského profilu.

Z hľadiska obsahu chce Disney+ lákať obľúbenými príbehmi, ktoré pozná celý svet, vlastným exkluzívnym obsahom a tisícami programov a epizódami z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic + ďalším pestrým obsahom z produkcie značky Star.

Boba Fett: Zákon podsvetiaZdroj: Disney
Boba Fett: Zákon podsvetia

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua. Tiež sa dočkajú seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, trpiaci výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život. K dispozícii bude aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara, kde hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina.

Z ďalšieho obsahu spomeňme filmy Luca od štúdií Disney a Pixar, Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom, seriály Simpsonovci alebo Klinika Grace. V ponuke bude aj seriál National Geographic Svet očami Jeffa Goldbluma.

LucaZdroj: Disney
Luca

Zdroj: Disney

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit