Aj čínsky výrobca si je vedomý faktu, že jeho biznis nemôže byť postavený iba na smarfónoch.

Je pritom úplne prirodzené, že o mobilné zariadenia prestane byť v budúcnosti tak enormný záujem ako tomu bolo doteraz. Pokým je dnešný trend v čo najväčších displejoch smartfónov, tak v budúcnosti budú musieť byť smart zariadenia oveľa menšie a rôznorodejšie.

OnePlus Buds TWS Pod

Zdroj: GizChina

Svoj potenciál majú aj TWS slúchadlá, ktoré má najnovšie v pláne predstaviť aj OnePlus. OnePlus Buds by sme mali poznať spolu so smartfónom Nord už 21. júla. Doteraz však o týchto slúchadlách neexistovali žiaden hodnotný obrazový záznam.

Portál GizChina uvádza, že niektorí vývojári získali grafické návrhy týkajúce sa aplikácie OnePlus Buds z OxygenOS modelu OnePlus 8. Ako vidno na obrázku, slúchadlá OnePlus prídu v troch matných prevedeniach: v bielej, modrej a čiernej farbe. Slúchadlá poskytnú výdrž batérie až 30 hodín. Dizajn nabíjacieho puzdra je oválny, zatiaľ čo samotné slúchadlá so známym dizajnom sa vkladajú do uší (každý kus má iba 4,6 gramu). 

OnePlus Buds TWS Pod

Zdroj: GizChina

Slúchadlá budú podporovať tieto možnosti: Nájsť moje zariadenie, Predvoľby zariadenia, Typ ekvalizéra zvuku a pod. Aplikácia odhalila aj názov slúchadiel, ktorý je OnePlus Pod.

Vieme, že slúchadlá budú podporovať aktívne potláčanie šumu ANC, ktoré má byť obmedzené iba na telefonovanie a nie počúvanie hudby.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Zdroj: GizChina

Titulný obrázok: Techpopx

Prečítajte si aj:

Apple AirPods Pro: Špičkové slúchadlá pre (ne)náročných

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.