Značka SHERLOCK aktuálne uvádza na trh celkom nový rad bezpečnostných dverí.

Bezpečnostné dvere Sherlock

Bezpečnostné dvere Sherlock

Modely Metropol, Citadel, Resist a Firesec vznikajú v rámci európskej kooperácie avšak s výrobou na Slovensku. Po finalizácii, ktorá bude prebiehať v továrni v Malackách, zamieria nové modely nielen k slovenským zákazníkom, ale dodávať ich bude aj do zahraničia.

Nové typy dverí SHERLOCK si môžete pozrieť priamo v showroome v Bratislave

Nové typy dverí SHERLOCK si môžete pozrieť priamo v showroome v Bratislave

Na vývoji a výrobe najnovších bezpečnostných dverí sa podieľajú výrobné a vývojové centrá Koncernu ASSA ABLOY, do ktorého značka SHERLOCK od roku 2013 patrí, v troch krajinách Európy. Vzhľadom na vysokú citlivosť slovenského trhu na špičkový design a vysokú kvalitu prevedenia dverí bude ich finalizácia prebiehať v továrni v Malackách. Práve tu je najmodernejšia výrobná linka v Európe a pri výrobe sa kladie dôraz na ekológiu.

Hlavné výhody bezpečnostných dverí: nízka hlučnosť, vysoká bezpečnosť, požiarna odolnosť, záruka a podpora

Hlavné výhody bezpečnostných dverí: nízka hlučnosť, vysoká bezpečnosť, požiarna odolnosť, záruka a podpora

Aktuálne využíva bezpečnostné dvere SHERLOCK viac než 200-tisíc domácností a spoločností na Slovensku a v okolitých krajinách. Nové modely bude spoločnosť ponúkať na štyroch trhoch. Popri Slovensku a Česku pôjde aj o Rakúsko a Maďarsko. S ich uvedením je spojená aj nová marketingová stratégia a kampaň značky.

Doplnky pre bezpečnostné dvere Sherlock

Doplnky pre bezpečnostné dvere SHERLOCK

Základom pre úspech je kvalita výroby, príťažlivý dizajn, ekológia a ľahké používanie. Dvere pri zatváraní musia vydávať príjemný zvuk, ktorá vás uistí, že je všetko v poriadku. Medzi modernými prvkami je napr. panoramatické kukátko, ktorým dobre vidíte, kto je predo dvermi.

Budúcnosť dverí SHERLOCK?

Tá je prirodzene v elektronickej výbave moderných dverí. Tie už teraz môžete otvárať napr. pomocou mobilného telefónu, odtlačkom prsta, PINom alebo NFC prívesku, vždy však teraz musíte fyzicky stáť pri dverách. Ďalšia verzia elektronickej výbavy je tak v možnosti dvere na diaľku otvoriť, zatvoriť alebo preveriť, či máte skutočne dvere doma zatvorené. Zároveň môžete sledovať, čo sa deje, keď dvere na diaľku otvoríte napr. kuriérovi. Tieto dvere si pôjdeme pozrieť v samostatnej reportáži. Teraz prináša v redakčnom videu prvé informácie o systéme Linus, ktorý by sa mal objaviť v premiére niekedy na konci septembra.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.