To je zaujímavé, nakoľko už samotný DJI Mavic Pro je pomerne malý dron

Mavic Pro má výhodou v skladacích ramenách, ktoré z neho robia „drona do vrecka“. Dohady kolujú okolo novinky s predpokladaným názvom Spark’s, ktorý je ešte menších rozmerov ako Mavic. Ten má šírku s rozloženými ramenami 31 cm, Spark’s je podľa obrázku polovica z neho. To by znamenalo, že bude maximálne prenosný a zoberiete si ho skutočne kamkoľvek. Samotný koncept poukazuje na pevné ramená s vrtuľami, čo sa však môže zmeniť. V oboch prípadoch by išlo o najkompaktnejšieho drona od spoločnosti DJI.

Spark’s – Mavic Pro

„Podrobnejšie špecifikácie známe nie sú, na to si ešte musíme počkať.“

Vo výsledku to môže byť aj špičkový „selfie dron“, ktorý vám spraví takú fotografiu, akú by ste z jeho perspektívy nikdy neurobili. Alebo to môže byť koncept závodného drona. Tento „šport“ je čoraz viac obľúbený. Každopádne, keďže ide o produkt z portfólia DJI, môžeme očakávať maximálnu kvalitu, funkčnosť a špičkovú kameru. Ako vidieť vo videu, kamere nechýba ani stabilizácia v troch osiach.

Sme zvedaví, čo z toho vznikne a aký bude výsledný produkt. V redakcii aktuálne testujeme drona DJI Mavic Pro, o ktorom sa viac dočítate v májom vydaní magazínu TOUCHIT.

Zdroj: theverge.com

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE