Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology s potešením oznamuje strategické partnerstvo so spoločnosťou xMEMS Labs, priekopníkmi v oblasti solid-state fidelity, ktoré začlenením špičkovej technológie polovodičových reproduktorov xMEMS s mikroelektromechanickým systémom (MEMS) do True Wireless Stereo (TWS) produktov spoločnosti Creative prináša novú éru dokonalého zvuku pre používateľov po celom svete.

Technológia xMEMS predstavuje prelom v audio priemysle, pretože prináša do audio zariadení bezkonkurenčnú kvalitu zvuku a efektivitu. V súčasnosti zvukové zariadenia používajú na produkciu zvuku konvenčné ovládače, čo môže niekedy viesť k skresleniu alebo strate vernosti zvuku. Zatiaľ čo vďaka malému, ale výkonnému hardvéru xMEMS sú slúchadlá TWS od spoločnosti Creative nastavené tak, aby poskytovali krištáľovo čistý zvuk, ktorý reprodukuje každú nuansu hudby a zvukového obsahu s ohromujúcou presnosťou. Používatelia si budú môcť vychutnať skutočne realistický zvukový zážitok, či už budú počúvať svoje obľúbené skladby, sledovať filmy alebo sa budú zapájať do konferenčných hovorov.

Polovodičové, celokremíkové meniče MEMS sa môžu pochváliť aj výnimočnou fázovou konzistenciou (7x lepšou ako pri bežných meničoch), čím ponúkajú vynikajúci priestorový zvuk s lepšími detailmi a separáciou. Okrem toho, vďaka integrácii kompaktného hardvéru xMEMS môžu používatelia očakávať ľahšie, elegantnejšie a ergonomickejšie slúchadlá Creative TWS, ktoré poskytujú lepšiu nositeľnosť pre používateľov na cestách.

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Creative na revolučnom vývoji skutočného bezdrôtového zvuku,“ povedal Joseph Jiang, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti xMEMS Labs. „Sme presvedčení, že integráciou našich pokročilých polovodičových mikroreproduktorov MEMS do TWS produktov spoločnosti Creative si používatelia budú môcť vychutnať bezprecedentnú úroveň kvality a účinnosti zvuku. Naším spoločným cieľom je nanovo definovať spôsob, akým ľudia počúvajú hudbu, komunikujú a ponárajú sa do zvukového obsahu.“

„Ako audio spoločnosť, ktorej cieľom je poskytovať špičkové zvukové zážitky, je Creative nadšený, že môže spolupracovať so spoločnosťou xMEMS Labs a integrovať jej inovatívnu technológiu MEMS do našich TWS produktov,“ povedal Song Siow Hui, generálny riaditeľ spoločnosti Creative. „Sme si istí, že naše TWS produkty budú na trhu vynikať a prinesú používateľom výnimočnú kvalitu zvuku, pohodlie a štýl.“

Partnerstvo medzi spoločnosťami Creative a xMEMS Labs predstavuje významný míľnik v audio priemysle a zvyšuje latku pre True Wireless zariadenia. Očakáva sa, že prvá séria produktov Creative TWS s technológiou xMEMS sa dostane na trh ešte tento rok a sľubuje zážitok, ktorý zmení pravidlá hry pre audio nadšencov aj bežných používateľov.

Značky: