Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aj pivovary sú smart! Dôkazom je Plzeňský Prazdroj Slovensko, ktorý pre milovníkov zlatého moku pripravil jedinečnú aplikáciu Ideš na pivo.

Vďaka tejto technologickej vychytávke, ktorá aktuálne združuje zhruba 4500 pubov, krčiem a reštaurácií po celom Slovensku, si zákazníci môžu jednoducho nájsť a vyfiltrovať prevádzku podľa svojho gusta, rezervovať stôl, prezrieť doplnkové služby či dokonca zasúťažiť.

Aplikácia je unikátna vďaka detailným informáciám, ktoré o jednotlivých prevádzkach združuje na jednom mieste. „Užívatelia v aplikácii Ideš na pivo nájdu nielen prehľad pív, ktoré má prevádzka na výčape, ale aj otváraciu dobu, či ponúka športové prenosy, akceptuje stravné lístky a platobné karty, či má terasu alebo záhradku alebo pripojenie na wi-fi. Samozrejme si v nej možno vyfiltrovať aj tie krčmy, ktoré majú certifikát Cechu pivných majstrov za perfektnú starostlivosť o pivo a správne čapovanie. Takto široké spektrum informácií žiadna iná aplikácia neponúka,“ hovorí Martin Grygařík, obchodný riaditeľ Plzeňského Prazdroja Slovensko.

Nová aplikácia je dostupná pre mobilné telefóny s operačným systémom Android, ako aj pre iPhone-y. Záujemcovia si ju môžu zadarmo stiahnuť v obchode Google Play alebo v App Store. Prevádzky v nej pritom možno vyhľadávať nielen podľa mena, lokality a značky predávaného piva, ale aj ďalších kritérií. Pri návšteve susedných Čiech vás aplikácia automaticky presmeruje na českú verziu Jdeš na pivo.

Vieme, že pre ľudí je dnes dôležitý celkový zážitok z návštevy pubu alebo reštaurácie. Aplikáciou Ideš na pivo sa im snažíme uľahčiť hľadanie a pomôcť im nájsť takú, ktorá dokonale spĺňa ich očakávania. Je teda určená nielen pre milovníkov piva, ale pre všetkých, ktorí hľadajú vhodné miesto na posedenie s priateľmi či rodinou,“ približuje Martin Grygařík s tým, že používatelia vďaka aplikácii zistia aj to, či reštaurácia ponúka napríklad čapovaný nealkoholický Birell alebo rôzne doplnkové služby.

Aplikácia, ktorú pre Plzeňský Prazdroj Slovensko vyvinula spoločnosť Brackets, funguje nielen na smartfónoch, ale aj tabletoch. Nájdete v nej vždy aktuálne informácie, ktoré sa obnovujú na dvojmesačnej báze. Čoskoro bude k dispozícii aj jej anglická verzia, takže ju budú môcť plne využívať aj zahraniční turisti. Do aplikácie sa postupne budú zaraďovať ďalšie krčmy a reštaurácie zo všetkých regiónov Slovenska, ktoré ponúkajú niektoré z pív Plzeňského Prazdroja Slovensko. „Do budúcna by sme chceli do aplikácie doplniť aj prehľad malých bufetov či krčmičiek, ktoré sú určené lyžiarom, cyklistom či vodákom a bývajú otvorené len v niektorých častiach roka,“ dopĺňa Martin Grygařík.

V novej službe nechýbajú kontaktné údaje prevádzky či preklik na jej webovú stránku. Už čoskoro pribudnú v aplikácii aj zaujímavé novinky, ktoré súvisia s blížiacimi sa majstrovstvami sveta v hokeji v Bratislave a Košiciach. „Zameriame sa na ešte väčšiu personalizáciu aplikácie, aby každému užívateľovi čo najviac sedela. Bude možné upravovať si poradie filtrov, vytvárať zoznamy obľúbených krčiem, prepojiť sa s kamarátmi, súťažiť medzi sebou alebo proti sebe v rôznych disciplínach o reálne ceny,“ dodal na záver Martin Grygařík.

Značky: